Çift PC ile Yayın Yapmak için Capture Card Tavsiyesi

TrBaldiZ

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceki konularımda bilgisayar önerilerinizi almıştım. Şükür bilgisayarımızı toplayabildik. Şu an için ihtiyacım çift PC ile yayın yapmak istiyorum. Evimde 2 farklı internet var. Uploadı yüksek olan internet ile yayın verip diğer internet ile online oyunlarımı oynamak istiyorum. Çift PC Capture Card önerileriniz nelerdir? Bütçem pek yüksek değil alıp pişman olmayacağım tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır? Teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim birçok yabancı yayıncı, Elgato kullanıyor.
Harici USB girişli olan;
Elgato Game Capture Hd60 S Oyun Yakalama Kartı Elgato Hd60s GittiGidiyor'da 347167472
PCI-E versiyonu;
Elgato Game Capture HD60 Pro 1080p60
Piyasa fiyat araştırması yapmanı tavsiye ederim.

ana PC masa üstü, yayın yapılacak yani OBS çalışacak pc leptop. Kullanımda bi sorun yaşanırmı acaba ? hiç bi bilgim yok kusura bakma
Bildiğim birçok yabancı yayıncı, Elgato kullanıyor.
Harici USB girişli olan;
Elgato Game Capture Hd60 S Oyun Yakalama Kartı Elgato Hd60s GittiGidiyor'da 347167472
PCI-E versiyonu;
Elgato Game Capture HD60 Pro 1080p60
Piyasa fiyat araştırması yapmanı tavsiye ederim.
Avermedia Live Gamer Portable Lite USB (GL310)
Şöyle bi ürün buldum ama iş görür mü acaba

Son düzenleme:
Capture Card'a gerek yok.
NDİ Source plugin ile OBS programında çift bilgisayar ile yayın yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu sistem ile 2 ayrı pc 2 ayrı internet ile yayın olacakmı acaba

Hayır 2 ayrı internet değil iki bilgisayarında aynı ağa bağlı olması gerekiyor lan üzerinden yapıyor elgatolar çok sorunlu arkadaşın önerdiği pluginle yapmak çok daha mantıklı

PC'leri kabloyla birbirine bağlayıp farklı IP adresleri gir. Daha sonra ağları köprülersen programla yapabilirsin.

Görüntüyü anlık gönderiyor mu? Bu programlar görüntü gönderip oyunda oynanır mı? Yani masaüstü PC'de olan oyunu Notebook'ta oynayabilirmiyim. Görüntüde gecikme var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı