Çift slot RAM'de Memtest hatası

Wensus

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Mavi ekran ve siyah ekran hatası çok aldığım için Memtest testi yaptım fakat çift slot RAM takılıyken hata verdi. Tek tek slotlara takıp deneyim dedim bu sefer hata ile karşılaşmadım. RAM'larin garantisi duruyor sizce ramlarde bir arıza var mıdır? 2 tam marka model seri numaraları aynı zaten 2 adet almıştım 1 taneden marka modellik herhangi bir problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller arkadaşlar. Mavi ekran ve siyah ekran hatası çok aldığım için Memtest testi yaptım fakat çift slot RAM takılıyken hata verdi. Tek tek slotlara takıp deneyim dedim bu sefer hata ile karşılaşmadım. RAM'larin garantisi duruyor sizce ramlarde bir arıza var mıdır? 2 tam marka model seri numaraları aynı zaten 2 adet almıştım 1 taneden marka modellik herhangi bir problem yok.

Hocam ilginç bir soru olmuş açıkçası. Zaten sorunu bulmuşsunuz. RAM'leri tek tek deneyip hangisinin arızalı olduğunu bulup garantiye yollayın.

İyi sosyaller arkadaşlar. Mavi ekran ve siyah ekran hatası çok aldığım için Memtest testi yaptım fakat çift slot RAM takılıyken hata verdi. Tek tek slotlara takıp deneyim dedim bu sefer hata ile karşılaşmadım. RAM'larin garantisi duruyor sizce ramlarde bir arıza var mıdır? 2 tam marka model seri numaraları aynı zaten 2 adet almıştım 1 taneden marka modellik herhangi bir problem yok.
Aynı şeyi yaşamaktayım. Oyunlarda son zamanlarda çok sık mavi ekran ya da siyah ekran alıyorum. Memtest ile ramleri ilk test ettiğimde hata aldım. Ardından arızalı rami tespit etmek için tek tek denedim ama bu sefer bir hata ile karşılaşmadım. Mavi ekran sorununa çözüm bulabildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı