Çift Windows Kurulu Diğerini Nasıl Silerim?

Direk D'yi silebilirsin. Fakat sonra MBR hatası verebilir. Eğer vermezse EasyBCD yazılımı ile açılışta Win7 mi XP mi açılsın diye soran menüyü düzenleyebilirsin. MBR hatasını düzeltmek için ise format CD'si ile komut istemini açıp komut girmen gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence direk Windows 8.1 ISO'sunu bir USB/DVD'ye yazdır. Ardından C: ve D:'yi direk sil(veya biçimlendir o sana kalmış). Sonra C:'ye Windows 8.1'i kur. Bu kadar basit.

Acronis Disk Director indir kur. CD yada flaştan boot yap hard diskin tamamını biçimlendir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de iken Windows+R "msconfig" yaz enterla ön yükleme seçeneklerinden önce Windows 7'yi varsayılan olarak ata, sonra Windows XP'yi sil tüm ayarları tamam de kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat. Artık D diski biçimlendirebilirsin sorun olmaz.

Windows 7'de iken Windows+R "msconfig" yaz enterla ön yükleme seçeneklerinden önce Windows 7'yi varsayılan olarak ata, sonra Windows XP'yi sil tüm ayarları tamam de kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat. Artık D diski biçimlendirebilirsin sorun olmaz.
Aslında Windows 7'yi silmeyi düşünüyorum performans olarak xp daha hızlı birazcık.
Eğer eski bir makine ise W8.1 ona can suyu gibi olacaktır. :)
Derken yani benim bu hurdaya Windows 8 kurmam daha mı iyi ? amd athlon 2 x3 440 3.1 ghz 1gb ram ddr2 sence kaldırırmı Windows 8'i.

Benim eski sistemde bir tek 2GB DDR2 var seninkine + yön olarak. İşlemci Athlon X2 64 4200+. Düşün bu makine bile Win 8'de 8 saniyede açıldı ise seninki neden hızlanmasın?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı