Merhaba telefonuma flash tool üzerinden Memory test yaaparken başka bir şeye basağıma stop düğmesine bastım ve cihaz hard brick oldu bataryası çıkarılmış telefona benziyor bunu nasıl kurtarabilirim birisi acil yardımcı olabilir mi?
Hard Brick olmuş bir tablete ROM atamazsınız. Neden memory testi yapıyordunuz? Leak'ı bulunan bir tablette değil. Sorma nedenim merak etmek, araştırma yapıyorum şuan.
Hard brick olmuş bir tablete ROM atamazsınız. Neden Memory testi yapıyordunuz? Leak'ı bulunan bir tablette değil. Sorma nedenim merak etmek, araştırma yapıyorum şu an.
Tableti bir tanıdıktan aldım ve içinde onun verileri vardı format all + download yaparak sıfırladım ve yükledim aslında o başarılı oldu fakat Memory test yaparken yanlışlıkla stop düğmesine bastım ve hard brick oldu ve Memory test yapmamın sebebi bir hata var mı diye hata varsa geri verecektim.
Tableti bir tanıdıktan aldım ve içinde onun verileri vardı format all + download yaparak sıfırladım ve yükledim aslında o başarılı oldu fakat Memory test yaparken yanlışlıkla stop düğmesine bastım ve hard brick oldu ve Memory test yapmamın sebebi bir hata var mı diye hata varsa geri verecektim.
Var. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol edip ROM atabilirim. İşlemimiz bitince de nasıl yaptığımızı burada paylaşırız ve herkes memnun kalır. Öyle değil mi? TeamViewer'i bilgisayarınıza aşağıdaki linkten indirin.
Var. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol edip ROM atabilirim. İşlemimiz bitince de nasıl yaptığımızı burada paylaşırız ve herkes memnun kalır. Öyle değil mi? TeamViewer'i bilgisayarınıza aşağıdaki linkten indirin.
Verilerinizi çalmak gibi herhangi bir amacım yok, sadece size yardım etmeyi isterdim. Ama bu şekilde yapalım diyorsanız siz bilirsiniz. Tabletin yazılımı elinizde bulunuyor mu? Stock yazılım.