Cihaz hardbrick oldu

Verilerinizi çalmak gibi herhangi bir amacım yok, sadece size yardım etmeyi isterdim. Ama bu şekilde yapalım diyorsanız siz bilirsiniz. Tabletin yazılımı elinizde bulunuyor mu? Stock yazılım.

Evet baktım hala elimde size link olarak atmamı ister misiniz?

Verilerinizi çalmak gibi herhangi bir amacım yok, sadece size yardım etmeyi isterdim. Ama bu şekilde yapalım diyorsanız siz bilirsiniz. Tabletin yazılımı elinizde bulunuyor mu? Stock yazılım.

Size Drive linki olarak atıyorum acaba bu mu bakabilir misiniz?

Hayır gerek yok, tüm önemli dosyalarınızı bir gizli klasöre koyar mısınız? Uzaktan bağlanmadan yapabileceğim bir şeye benzemiyor.

Peki tam olarak ne yapacaksınız? Yeni ROM atmayı deneyecekseniz onu ben yaptım yüzde sıfır da kaldı olmuyor ama başka bir şey deneyecekseniz olur.

Peki tam olarak ne yapacaksınız? Yeni ROM atmayı deneyecekseniz onu ben yaptım yüzde sıfır da kaldı olmuyor ama başka bir şey deneyecekseniz olur.
Cihazı Preload moda size tarif vererek alacağız, ardından ise yazılım atmayı deneyeceğiz. Fakat SP Flash Tool uygulamasının içi karışık olduğu için tarif edemiyorum buradan.

Cihazı Preload moda size tarif vererek alacağız, ardından ise yazılım atmayı deneyeceğiz. Fakat SP Flash Tool uygulamasının içi karışık olduğu için tarif edemiyorum buradan.

SP Flash Tool uygulamasına hakimim sadece preload modunu bilmiyorum burada yazdığınız gibi nasıl alabileceğimi anlatırsanız kendim yapabilirim.

Tamamdır öyle yapalım teşekkürler beklemedeyim.
Cihazın kapalı olduğundan emin ol.
Cihaz, bilgisayara bağlıysa çıkar.
Ses kısma, ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutun. Ardından cihazı bilgisayara bağlayın. Güç tuşuna basmayın.
Aygıt yöneticisinden MediaTek Preloader USB VCOM (Android) gibi bir port geldiyse Preload modundayız demektir.
Yazılım dosyanız: https://www.mediafire.com/file/c3qgwsn727qv4f2/Lenovo_A7-30H_MT6582_S000019_150205.zip/file
Klasöre çıkartın, SP Flash Tool üzerinden normal yazılım flaşlar gibi flaşlayın. Format All + Download seçeneği ile flaşlamayı unutmayın.
Sonucu bildirin.

Eğer ki yapamazsanız video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki adımları uygulayın, sadece yazılım olarak verdiğim linki kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı