ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Intel Core i5 14500HX 16 gb RAM 512gb Depolama Alanı Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #21 Fotoğraf yükleyemiyorum ama evet USB vcom falan diye çıkıyor dediğinizi yapıyorum sonuçlandığında buraya yazacağım.
Fotoğraf yükleyemiyorum ama evet USB vcom falan diye çıkıyor dediğinizi yapıyorum sonuçlandığında buraya yazacağım.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #22 ruzgar67 dedi: Fotoğraf yükleyemiyorum ama evet USB vcom falan diye çıkıyor dediğinizi yapıyorum sonuçlandığında buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel! Doğru ilerliyorsunuz demektir.
ruzgar67 dedi: Fotoğraf yükleyemiyorum ama evet USB vcom falan diye çıkıyor dediğinizi yapıyorum sonuçlandığında buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel! Doğru ilerliyorsunuz demektir.
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Intel Core i5 14500HX 16 gb RAM 512gb Depolama Alanı Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #23 lyntax dedi: Güzel! Doğru ilerliyorsunuz demektir. Genişletmek için tıkla... hataresmi.png drive.google.com Normal fotoğraf yüklenemediği için Drive'dan doğru atıyorum böyle oluyor ve yüklenmiyor isterseniz Team viwerdan bakabilirsiniz.
lyntax dedi: Güzel! Doğru ilerliyorsunuz demektir. Genişletmek için tıkla... hataresmi.png drive.google.com Normal fotoğraf yüklenemediği için Drive'dan doğru atıyorum böyle oluyor ve yüklenmiyor isterseniz Team viwerdan bakabilirsiniz.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #24 ruzgar67 dedi: hataresmi.png drive.google.com Normal fotoğraf yüklenemediği için Drive'dan doğru atıyorum böyle oluyor ve yüklenmiyor isterseniz Team viwerdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz Preload modda değil, ani bir durumda bağlantıyı kesebileceğiniz bir uygulama olan TeamViewer ile devam edelim mi? Tarif edemiyorum.
ruzgar67 dedi: hataresmi.png drive.google.com Normal fotoğraf yüklenemediği için Drive'dan doğru atıyorum böyle oluyor ve yüklenmiyor isterseniz Team viwerdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz Preload modda değil, ani bir durumda bağlantıyı kesebileceğiniz bir uygulama olan TeamViewer ile devam edelim mi? Tarif edemiyorum.
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Intel Core i5 14500HX 16 gb RAM 512gb Depolama Alanı Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #25 lyntax dedi: Cihaz preload modda değil, ani bir durumda bağlantıyı kesebileceğiniz bir uygulama olan TeamViewer ile devam edelim mi? Tarif edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız.
lyntax dedi: Cihaz preload modda değil, ani bir durumda bağlantıyı kesebileceğiniz bir uygulama olan TeamViewer ile devam edelim mi? Tarif edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #26 ruzgar67 dedi: Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Özel kısmı var mı burada bilmiyorum. Destek talebi oluşturmam gerek bekleyin. ruzgar67 dedi: Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Gmail'ime atsanız olur mu bilgileri? cgorkem704@gmail.com
ruzgar67 dedi: Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Özel kısmı var mı burada bilmiyorum. Destek talebi oluşturmam gerek bekleyin. ruzgar67 dedi: Olur ama size bu Team Viewer bağlantı bilgilerini özelden atmam lazım bunu nasıl yapacağız. Genişletmek için tıkla... Gmail'ime atsanız olur mu bilgileri? cgorkem704@gmail.com
ruzgar67 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Intel Core i5 14500HX 16 gb RAM 512gb Depolama Alanı Cinsiyet Diğer 23 Kasım 2024 #27 lyntax dedi: Özel kısmı var mı burada bilmiyorum. Destek talebi oluşturmam gerek bekleyin. Gmail'ime atsanız olur mu bilgileri? cgorkem704@gmail.com Genişletmek için tıkla... Tamam atıyorum.
lyntax dedi: Özel kısmı var mı burada bilmiyorum. Destek talebi oluşturmam gerek bekleyin. Gmail'ime atsanız olur mu bilgileri? cgorkem704@gmail.com Genişletmek için tıkla... Tamam atıyorum.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #28 ruzgar67 dedi: Tamam atıyorum. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.