Cihaz takip merkezinden telefon kilitlendi ve bilgisayar hacker tarafından izleniyor

firzenk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 aydır Binance, Google hesapları, gatetr, Instagram ve birçok hesabıma erişim sağlamaya çalışıyor. Olayları en başından anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim, ilk olarak Google hesaplarıma erişim denemeleri gerçekleştiriliyordu ve sürekli hayır diyordum bir gün cihaz takip merkezinden telefonumun sesini çaldırdılar ve telefonum kilitlendi. Telefonuma format atarak sorunu çözdüm zannettim cihaz kilit özelliğini kapattım. Kilitlenme olmadı fakat hala hesaplarıma erişim denemeleri gerçekleştiriliyordu. Tüm şifrelerimi değiştirdim 4-5 kez telefonuma 2 kez format attım. Telefon BIOS kısmından ve en son bilgisayardan şüphelenip bilgisayarıma da format attım fakat şahıs cihaz takip merkezinden kilitlediği telefonun açıklamasını değiştirip benimle iletişim haline geçiyordu. Ben bilgisayarda ki çeviriden yazıyordum o da açıklamasını değiştiriyordu Kaspersky ve Hitman Pro ile virüs taraması yaptım fakat virüs bulamadı. Windows güvenliği, N360GAMErs (Norton) adlı öğeyi virüs olarak algıladı ve sildim bilgisayar format işleminden sonra otomatik sürücüleri kendisi yüklemişti. Driver yüklerken 3. parti uygulama kullanmıyorum, sizce anakart BIOS üzerinden virüs kapmış olabilir miyim? Genellikle bilgisayar üzerinden yayın açarken hesaplarıma erişim sağlamaya çalışıyor.

Ekran görüntülerinden yaşadığım sorunu görebilirsiniz. Çeviriden yazdığım zaman oradaki şahıs telefon açıklamasını değiştiriyordu.

ve 16 Hanelik banka bilgilerimin 8 hanelisini bana sanki bir şey satın alıyormuşum gibi fake yapikredisuport isimli mail üzerinden göndermişti Cvv yazmıyordu, o kartı da kapattırmıştım.

Dosya Ekleri

• IMG-20251219-WA0016(1).jpg
    IMG-20251219-WA0016(1).jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20251219-WA0018.jpg
    IMG-20251219-WA0018.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20251219-WA0007.jpg
    IMG-20251219-WA0007.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 25
  • grok_1766334287980.jpg
    grok_1766334287980.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
İŞE YARAMAZSA BENİM SORUNUM DEĞİL BENZER BİR OLAY YAŞAMIŞTIM BÖYLE DÜZELDİ

Mesajlarınızı okudum inceledim.
Bios Üzerinden Virüs Kapma İmkanı yok

bilgisayarınızdan 2 sekme açın:
1. Sekmeye hacklenen gmailinizin şifre sıfırlama bölümüne girin. ardından şifreyi sıfırlama yerinde eski şifrenize en az %75 benzemeyecek şekilde yazın ama enter basmayın.

2. sekmeye google hesabım bölümünden cihazlar bölümünde tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğini bulun

YAPACAKLARINIZ

ilk önce tüm cihazlarınızı sıfırlayın(bilgisayar hariç) ammmmaaaaa telefonun kurulumunu yapmayın yapabilirsiniz ama google hesabı eklemeden

ardından bilgisayardan tüm cihazlardan çıkış yap deyin. ardından hızlıca şifrenizi yazdığınız sayfadan entere basın. isteğinize bağlı tüm dosyalarınızı flash belleğe atıp bilgisayarıda sıfırlayın.

sonrasında telefon pc tablet hepsine giriş yapın

tekrar istek gelirse cihazımı bul özelliği ile o kişinin cihazını kilitleyin

Cevabın için teşekkür ederim yöntemini deneyeceğim, cihazımı bul özelliğini kullanarak elimde ki telefonu kitliyordu şuan yapamıyor, cihaz takip merkezini kapattım en kısa sürede tekrardan format atacağım, araştırdığım kadarıyla BIOS virüsü varmış ama nadir olduğunu söylüyorlar. Kamerayı kullanmadığım zamanlarda üzerine bez koymamı bilmesi bilgisayarıma virüs ya da erişim sağladığını düşündürüyor. Ek olarak ilk telefonum kitlendiğinde bu yazıyordu yazan siteyi araştırdım kick izlenme botuyla alakalı bir site kickte yayın açmıştım fakat bir linke tıkladığımı sanmıyorum tıkladıysam da muhtemelen verileri toplamışlardır.

Dosya Ekleri

• IMG-20251212-WA0005.jpg
    IMG-20251212-WA0005.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı