Merhaba arkadaşlar, 1 aydır Binance, Google hesapları, gatetr, Instagram ve birçok hesabıma erişim sağlamaya çalışıyor. Olayları en başından anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim, ilk olarak Google hesaplarıma erişim denemeleri gerçekleştiriliyordu ve sürekli hayır diyordum bir gün cihaz takip merkezinden telefonumun sesini çaldırdılar ve telefonum kilitlendi. Telefonuma format atarak sorunu çözdüm zannettim cihaz kilit özelliğini kapattım. Kilitlenme olmadı fakat hala hesaplarıma erişim denemeleri gerçekleştiriliyordu. Tüm şifrelerimi değiştirdim 4-5 kez telefonuma 2 kez format attım. Telefon BIOS kısmından ve en son bilgisayardan şüphelenip bilgisayarıma da format attım fakat şahıs cihaz takip merkezinden kilitlediği telefonun açıklamasını değiştirip benimle iletişim haline geçiyordu. Ben bilgisayarda ki çeviriden yazıyordum o da açıklamasını değiştiriyordu Kaspersky ve Hitman Pro ile virüs taraması yaptım fakat virüs bulamadı. Windows güvenliği, N360GAMErs (Norton) adlı öğeyi virüs olarak algıladı ve sildim bilgisayar format işleminden sonra otomatik sürücüleri kendisi yüklemişti. Driver yüklerken 3. parti uygulama kullanmıyorum, sizce anakart BIOS üzerinden virüs kapmış olabilir miyim? Genellikle bilgisayar üzerinden yayın açarken hesaplarıma erişim sağlamaya çalışıyor.
Ekran görüntülerinden yaşadığım sorunu görebilirsiniz. Çeviriden yazdığım zaman oradaki şahıs telefon açıklamasını değiştiriyordu.
ve 16 Hanelik banka bilgilerimin 8 hanelisini bana sanki bir şey satın alıyormuşum gibi fake yapikredisuport isimli mail üzerinden göndermişti Cvv yazmıyordu, o kartı da kapattırmıştım.
Ekran görüntülerinden yaşadığım sorunu görebilirsiniz. Çeviriden yazdığım zaman oradaki şahıs telefon açıklamasını değiştiriyordu.
ve 16 Hanelik banka bilgilerimin 8 hanelisini bana sanki bir şey satın alıyormuşum gibi fake yapikredisuport isimli mail üzerinden göndermişti Cvv yazmıyordu, o kartı da kapattırmıştım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: