Cihazda Bluetooth cihazı yok

Neleri yüklemem gerek link verebilir misin? Pek bilgim yok da.

Ekran Alıntısı.PNG
Çok büyük boyutları. Eve gidince yüklerim şuan köydeyim. Ama olacağını sanmıyorum bunda farklı bir sorun var gibi...
Monster servise yolladım bilgisayarı. Bluetooth'da sorun yok, windowsla alakalı olabilir dediler. Bluetooth çalışıyorsa neden görmüyor? Windows ile ilgiliyse harici bluetooth neden çalışıyor? 😟

Son düzenleme:
Kardeşim neden anlamıyorsun. Aygıt yöneticisinden silmişsin bikere. Driverını silmişsin yani tekrar yüklemen lazım. Bu arada her aklına geleni karıştırma.
Bir insan neden kullandığı driverı siler ki...

Kardeşim neden anlamıyorsun. Aygıt yöneticisinden silmişsin bikere. Driverını silmişsin yani tekrar yüklemen lazım. Bu arada her aklına geleni karıştırma.
Bir insan neden kullandığı driverı siler ki...
Bu kadar basitti değil mi driver silmişim de yüklemem lazım... Dahili Bluetooth'un girişinin veya kendisinin bozuk olduğuna kanaat getirdim. Konu kapanabilir.

Merhaba,

Neredeyse her gün kullandığım Bluetooth bir anda kayboldu. Sorun gider dediğimde "Cihazda Bluetooth cihazı yok." yazıyor. Monster servise gönderdim bilgisayarı ama Bluetooth'da bir sorun yok, Windows ile ilgili olabilir dediler. Harici Bluetooth çalışıyor. Bilgisayarın kendi Bluetooth'unu nasıl çalıştırabilirim?
Şunu izle geçecektir büyük ihtimalle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı