Bu olabilir mi?
Hayır neredeyse her saniyede bir uyarı ve hatalar var. Bu da başka bir hata.İlgili zamanda sadece bu kayıt mı mevcut?
Açıkçası @BED hocamızın da dediği gibi ısınma kaynaklı olabilir minidump dosyasının olmaması kötü olmuş. Ama şöyle bir durum da var mavi ekran oluştuğu zaman bu dosyanın da oluşması lazım. Son zamanlarda güncelleme veya driver kurdunuz mu? Yazılımsal sorun olma ihtimalini azaltırsak en azından az buçuk ne olduğunu anlamamız için yardımcı olur diye düşünüyorum. Hata kodunu tekrardan aynı sorunla karşılaşırsanız almanız son derece faydalı olur.
Isınma kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. Oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. Chrome açıkken mavi ekran verip aniden kapandı. Tekrar hata verirse kontrol ederim.Açıkçası @BED hocamızın da dediği gibi ısınma kaynaklı olabilir minidump dosyasının olmaması kötü olmuş. Ama şöyle bir durum da var mavi ekran oluştuğu zaman bu dosyanın da oluşması lazım. Son zamanlarda güncelleme veya driver kurdunuz mu? Yazılımsal sorun olma ihtimalini azaltırsak en azından az buçuk ne olduğunu anlamamız için yardımcı olur diye düşünüyorum. Hata kodunu tekrardan aynı sorunla karşılaşırsanız almanız son derece faydalı olur.
Isınma kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. Oyunlarda bir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. Chrome açıkken mavi ekran verip aniden kapandı. Tekrar hata verirse kontrol ederim.
Sanırım Windows güncellemesi falan yapmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.