Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Sorunu

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum Samsung Galaxy Grand Prime ve tabletim Samsung Galaxy Tab 4 bu 2 cihazda da bu 2 oyun için aynı sorun var. Oynamak istediğim oyunlar NFS No Limits ve PUBG Mobile oyunlarıdır. Telefon sürümü Android 5.0.2 ve tablet ise 4.4.2 versiyonu vardır. Annemin telefonu Samsung Galaxy Grand Max ve galiba onunda Android 4.4.2 sürümü var ve bu 2 oyunda indirilebiliyor fakat benim telefonumda böyle bir hata çıkıyor. Google Play Store önbelleği sil gibi işlemleri yaptım olmadı. Çözüm önerilerinizi dört gözle bekliyorum. :)

Telefonum Samsung Galaxy Grand Prime ve tabletim Samsung Galaxy Tab 4 bu 2 cihazda da bu 2 oyun için aynı sorun var. Oynamak istediğim oyunlar NFS No Limits ve PUBG Mobile oyunlarıdır. Telefon sürümü Android 5.0.2 ve tablet ise 4.4.2 versiyonu vardır. Annemin telefonu Samsung Galaxy Grand Max ve galiba onunda Android 4.4.2 sürümü var ve bu 2 oyunda indirilebiliyor fakat benim telefonumda böyle bir hata çıkıyor. Google Play Store önbelleği sil gibi işlemleri yaptım olmadı. Çözüm önerilerinizi dört gözle bekliyorum. :)
Bende de pubg mobile için aynı sorun var en dusuk android sürümünun 5.1.1 oldugu belirtiliyo ama benim telefonum 5.1.1 olmasına ragmen olmuyo

Yalan bu işler en düşük sürüm dedikleri. Samsung Galaxy Grand Max Android 4.4.2 ve oyun indirilebiliyor. Lütfen yardım arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayan bir arkadaşımız daha çıktı.

Şuan telefonmda 1.5 GB lik CSR 2 adlı oyun var ve kasma yok bence PUBG için yeterli donanıma sahip ama NFS No Limits için bilemem ayrıca PUBG Mobile çıkmadan önce ona benzer oyunlar çıktı fakat ben beğenmedim ve o oyunlar destekliyor telefonumu. Zaten amacım PUBG oynamak. Şuan aynı şey Tab 4 tabletimde de sorun var ve yine bu 2 oyun bu 2 cihazı desteklemiyor. Sizcede anormal değil mi ?
Android sürümü değil sorun, cihazın donanımı.
Donanımınız oyunlar için yetersiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı