Çıkartmalar Değerlenir Mi?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Paris 2023'ün kapsüllerinden almıştım ve 2 adet Team Liquid (Holo) Çıkartma çıkarttım. Şuanda ortalama 100 TL gibi bir fiyat var. Şuanda Steam'den alacağım pek bir şey olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim emin olamadım. Başlıkta da belirttiğim iki sorum olacak.

1. Bu çıkartmalar zamanla değerlenir mi yoksa değeri düşer mi? Baktığımda 180 TL civarlarına çıkmış ve şuanda 100 TL. Nasıl devam eder?
2. Bu çıkartmaları bir silahın üzerinde kullandığımızda herhangi bir şekilde değer kaybediyor mu yada istediğim zaman çıkartıp satabiliyor muyum?

Herkese iyi, sağlıklı günler. Paris 2023'ün kapsüllerinden almıştım ve 2 adet Team Liquid (Holo) Çıkartma çıkarttım. Şuanda ortalama 100 TL gibi bir fiyat var. Şuanda Steam'den alacağım pek bir şey olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim emin olamadım. Başlıkta da belirttiğim iki sorum olacak.

1. Bu çıkartmalar zamanla değerlenir mi yoksa değeri düşer mi? Baktığımda 180 TL civarlarına çıkmış ve şuanda 100 TL. Nasıl devam eder?
2. Bu çıkartmaları bir silahın üzerinde kullandığımızda herhangi bir şekilde değer kaybediyor mu yada istediğim zaman çıkartıp satabiliyor muyum?
Team Liquid fiyatı evet artacak. Ben 75 TL'ye almıştım 1 hafta sonra 90 TL oldu. Ama enayi gibi AK-47 Safari ağına taktığım için çok pişman oldum. Kombinasyon yapmaya çalışıyorum.

Şuan tüm Sticker fiyatları düşüşte. Bende 30 TL sticker çıkarttım fiyatı şuan 14 TL seviyelerinde. Yeniden artacak merak etmeyin.

10 tane kapsül almıştım. 2 tane imza ve 8 tane takım kapsüllerinden. 2 tane pembeydi sanırım çıkanlar. Şanslıyım diyebilir miyiz? Bir tarafım diyor ki çıkanları satıp kapsül al tekrar aç ama emin olamadım. Ne diyorsunuz? 60 TL'ye almıştım +200 şuanda.

10 tane kapsül almıştım. 2 tane imza ve 8 tane takım kapsüllerinden. 2 tane pembeydi sanırım çıkanlar. Şanslıyım diyebilir miyim? Bir tarafım diyor ki çıkanları satıp kapsül al tekrar aç ama emin olamadım. Ne diyorsunuz? 60 TL'ye almıştım +200 şuanda.
Kapsül açarsanız eninde sonunda zarar edeceksiniz. Bence çıkartmaları satıp yatırım yapın ve hiçbirini açmayın.

Başka herhangi bir önerisi olan var mı acaba? Çok deneyimli değilim bu konuda fikirlere açığım. @432150 'in dediği aklıma yattı açıkcası. Hangi kapsülleri önerirsiniz ve merak ediyorum tahminen ne kadar olur belli bir süre sonra kapsüller?

.
.
Dostlar bir şeyler yaptım ve sonunda 3 tane değerli kapsülüm var. 100 TL ve 2x 160 TL'lik çıkartmalar var şuanda. Acaba çıkartmaların fiyatları artarmı veya satmalı mıyım ne diyorsunuz? Steam'den alacağım hiçbir şey yok şuanda o yüzden para lazım değil. Bekletebilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleme:
Satın hocam, şu an pazarda fomo var bu yüzden her şey gerkesiz pahalı, millet panik alım yapıyor, bu süreçte elinizden çıkartın ne varsa ileride fiyatı düşerse pişman olursunuz. Gelen paranın da bakiyede durup değer kaybetmesine izin vermeyip kapsül alırsınız daha sonra herhangi bir şey alacağınız zaman kapsülleri satıp istediğiniz şeyi alırsınız. Team Liquid'in Paris stickerlari çöp bu arada YTD.

Kapsül olarak da Challengers öneririm hocam, ROI değeri diğer kapsüllere nazaran daha yüksek, 2. Olarak da Legends alabilirsiniz uzun vadede sizi üzmeyecektir, bir de contenders var fakat bundan almanızı pek önermem içinde sadece mouz ve fluxo var fluxonun da bir tek holosu güzel bence bu yüzden alacaksaniz da fazla almanızı önermem. Dediklerimin hepsi takım kapsülü bu arada imza kapsülü değil. Bir de kapsüllerde biri illaki fazla olsun yani eğer dediğim gibi yapacaksınız %75 Challengers %50 Legends %25 de contenders yapabilirsiniz YTD.

Son düzenleme:
Kapsülleri elimde tutmak bana doğru gelmiyor. Değer kazanacaktır evet, bundan eminim fakat kenarda durması ne bileyim açmak istiyorum durdukça. Stickerların değer kazanacağını düşünüyorum açıkcası ama tam olarak emin değilim. Kararsız bir dönem diyelim. Tavsiyesi olan varsa seve seve dinlerim. Stickerler değer kaybedecektir ama tekrar kazanacağını düşünüyorum, yanılıyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı