Çıkartması kullanılan Razer kulaklık iade edilir mi?

Puuw1999

Hectopat
Yer
İstanbul Güngören
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Meslek
Öğrenci Değil
Bugün Razer BlackShark V2 X kulaklığım geldi. Sesi çok az ve 7.1 iyi değil. 1 çıkartmasını kullandım. İade etmek istiyorum sıkıntı çıkar mı?

Bugün Razer BlackShark V2 X kulaklığım geldi. Sesi çok az ve 7.1 iyi değil. 1 çıkartmasını kullandım. İade etmek istiyorum sıkıntı çıkar mı?
3 çıkartmasını da kullandığım gamepower klavyemi iade etmiştim hiçbir sorun çıkmadı bende, büyük ihtimal Razer'de de aynı şey olur.

Kulaklık hijyen ürünü diye iade kabul etmiyorlar. Sizce tüketici hakları ile iade edebilir miyim?

Kulaklık hijyen ürünü diye iade kabul etmiyorlar. Sizce tüketici hakları ile iade edebilir miyim?
Yaklaşık 1 yıl önce Teknosa'dan aldığım kulaklığı ertesi gün iade etmiştim mağazada konuşarak ama internette aynı durum geçerli mi bilmiyorum. İllaki kulaklık iade edilmez diye bir şey yok müşteri hizmetleri ile konuşursanız iadeniz kabul olucaktır.

Kulak üstü kulaklıklarda hijyen kanunu geçerli değil sadece kulak içi.
Fakat çıkartma konusunda sorun çıkabilir çünkü ürünün yeniden satışını etkileyebilecek bir olay.

Kulak üstü kulaklıklarda hijyen kanunu geçerli değil sadece kulak içi.
Fakat çıkartma konusunda sorun çıkabilir çünkü ürünün yeniden satışını etkileyebilecek bir olay.

Deneyeceğim. Bu arada tüketici hakları mahkemesi ortalama kaç gün sürüyor.

Hocam ben süreçle uğraşmak istemedim 200TL zarar ile 2.el sattım.

Satmak zor oldu mu? Eğer benim de iade sürecim ters giderse duruma göre ilana koyarım belki.
Satıp ne aldınız bu arada?

2.gün aradılar. Bir ürünü sıfır halini 200TL ucuza sattığım için hemen alındı. Sonrasında biriktirip HyperX Cloud 2 alacaktım sonra vazgeçtim eski Rampage kulaklığımı kullanmaya devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…