Shadow Play Nvidia sürücülerinin içinde gömülü olarak geliyor zaten. Haricen yükleme gerekmez. OBS yükleyerek denemeler yaptım. Herhangi bir değişiklik olmadı. Birde Youtube için deneme kayıtları alırken başka bir hata ile daha karşılaştım. Çıkış aygıtı olarak kulaklık etkinken varsayılan ses çözünürlüğü ayarlarında (24 Bit 96 KHz) Delta Force ve Red Dead Redemption 2 ile kayıt aldım. Kaydı durdurduğum anda oyun dondu ve yanıt vermeyi kesti. Görev yöneticisi ile oyunu sonlandırdım. Görev yöneticisi ikinci monitörde açılıyor olmasaydı onu da yapamayacaktım çünkü oyun yanıt vermediği için arka plana da düşmüyor ve görev yöneticisi ön plana gelmiyordu. Oyunu sonlandırdıktan sonra fark ettim ki bilgisayardan ses komple gitmiş ve ses çıkış aygıtını da değiştiremiyordum. Bilgisayarı normal şekilde başlata tıklayıp kapatma komutu verdim fakat monitörler kapandığı halde kasa uzun süre kapanmadı. Ben de bilgisayarın fişini prizden çekerek kapatmak zorunda kaldım. Aynı problemi DaVinci Resolve 19 ile de yaşadım.
Bu arada bu yeni problem Battlefield 1 ve The Last of Us 1 ile kayıt alırken olmadı. Eski problem hepsinde aynen devam ediyor.