Çıkmayan elcik sorunu

Yapışık değil. Düz tornavida veya benzeri düz bir şey ile elciği gidondan biraz ayırıp yağ damlatırsanız iç kısma elçik çıkacaktır. Baya sağlam tutuyor onlar gidonu.
@BilgisayarKurdu yardımcı eleman olarak geldim. Kullanıcı adım yabancı gelmez :)
Teşekkür ederim. Peki benim vites kollarım gripshift internetten sipariş ettiğim herhangi bir elcik uyar mı?

Teşekkür ederim. Peki benim vites kollarım gripshift internetten sipariş ettiğim herhangi bir elcik uyar mı?
Gidon çapı yetsin yeter onlar farklılık gösteriyor mu pek bilmiyorum. Elcik en fazla uzun gelir onu keyfinize göre ister uzun kalan kısmı keser, ister vites kollarının vidasını gevşetip biraz içeri alır ve elciği tam oturtursun.

Kesinlikle yağ damlatma. Yağ gibi maddeler kolay kolay çıkmaz, kullandığın elcik kilitli bir elcik olabilir ve onları gevşetip açabilirsin. Eğer kauçuk ise uçucu bir şey kullan. Varsa alkol yoksa kolonya dök.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı