Cilt alerjisi nasıl geçer?

Ben herhangi bir doktora gitmedim. Yüksek ihtimalle alerji değildi diye düşünüyorum. Evet, düz hesap 1.5 ay denilebilir.
Teşekkür ederim:)

Fast food, yağlı, kola, cips gibi yiyeceklerden uzak durmanız lazım. Benim ergenlikte çok vardı kalmadı. Sinir ve streste çok etkiliyor. Su alımına da dikkat etmeniz lazım.
Teşekkür ederim:)

Doktora gitmek yerine forumlarda çare aramaya çalışmak ciddi anlamda sıkıntılı bir durum. Buradaki hiçbir üye sadece bir fotoğrafa bakarak sorununuzun ne olduğunu söyleyebilecek durumda değil. "Alerji" olduğu bile sadece bir varsayım.

Adamlar 6 sene eğitimin üzerine bir de uzmanlık sınavına girip, kazanıp (cildiye TUS'ta en yüksek puan alanların tercih edebildiği bir dal) min 2 sene daha eğitim görüyorlar o noktaya gelmek için. En kötü cildiyecinin vereceği tedavi bile burada sadece kendi başına geldiği kadarını yorumlayabilen(!) ergen arkadaşların tavsiyeleri ile karşılaştırılabilir mi?

Lütfen bir doktora görünün. Sonradan pişman olmayın.

Doktora gitmek yerine forumlarda çare aramaya çalışmak ciddi anlamda sıkıntılı bir durum. Buradaki hiçbir üye sadece bir fotoğrafa bakarak sorununuzun ne olduğunu söyleyebilecek durumda değil. "Alerji" olduğu bile sadece bir varsayım.

Adamlar 6 sene eğitimin üzerine bir de uzmanlık sınavına girip, kazanıp (cildiye TUS'ta en yüksek puan alanların tercih edebildiği bir dal) min 2 sene daha eğitim görüyorlar o noktaya gelmek için. En kötü cildiyecinin vereceği tedavi bile burada sadece kendi başına geldiği kadarını yorumlayabilen(!) ergen arkadaşların tavsiyeleri ile karşılaştırılabilir mi?

Lütfen bir doktora görünün. Sonradan pişman olmayın.
Doktora da gittim ama bulunduğum yerde inan ki tedavi adına hicbisey yok daha suratıma bakmadan derdimi dinlemeden ilaç yazıp gönderiyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı