Cilt bakımı ürünü alınır mı?

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Genel olarak temiz bir cilde sahibim. Sivilcem bir iki tane. T bölgesi dışında cildim yağsız ve parlak fakat t bölgem yağlanıyor ve burnumda siyah nokta ve arada küçük sivilce çıkıyor bu burnumda kızarıklık yapıyor kötü görünüyor. Hep doğallığı savunan birisi olarak cildimden çok rahatsız değilim. Bunları kullanırsam daha da kötü olur mu? Cildimin doğallığını bozmaktan korkuyorum ve böyle konularda biraz cahilim.

@Homelander 27 kanka senin bir soruya çok güzel açıklaman vardı ve senin listeni yaptım yazdıklarını dikkate aldığında yine de kullanayım mı ve hangisini ne sıklıkla kullanmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20221226_161321.jpg
    IMG_20221226_161321.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20221226_161312.jpg
    IMG_20221226_161312.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Vermemeniz iyi olmuş hocam. Çünkü o ürünlerin çoğu yağlı ciltler için. Yani cildi kurutmaya yatkın ürünler. Fakat sizin cildiniz zaten kuru, o yüzden size doğal içeriği yüksek ve kuru cilde uygun ürün önereceğim.

Vermemeniz iyi olmuş hocam. Çünkü o ürünlerin çoğu yağlı ciltler için. Yani cildi kurutmaya yatkın ürünler. Fakat sizin cildiniz zaten kuru, o yüzden size doğal içeriği yüksek ve kuru cilde uygun ürün önereceğim.

Çok sağ olasın reis. Elimi yanağıma sürttüğümde ne yağlı ne kuru cildim olması gerektiği gibi ama t bölgesi yazdığım gibi senden öneri bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Genel olarak temiz bir cilde sahibim. Sivilcem bir iki tane. T bölgesi dışında cildim yağsız ve parlak fakat t bölgem yağlanıyor ve burnumda siyah nokta ve arada küçük sivilce çıkıyor bu burnumda kızarıklık yapıyor kötü görünüyor. Hep doğallığı savunan birisi olarak cildimden çok rahatsız değilim. Bunları kullanırsam daha da kötü olur mu? Cildimin doğallığını bozmaktan korkuyorum ve böyle konularda biraz cahilim.

@Homelander 27 kanka senin bir soruya çok güzel açıklaman vardı ve senin listeni yaptım yazdıklarını dikkate aldığında yine de kullanayım mı ve hangisini ne sıklıkla kullanmalıyım?

Hocam gratif watsons a gidin derdinizi oradaki hanımlara sorun onlar sizin cildinize en iyi ve en nazik olanını verecektir bence siparişi etmeyin mağazaya gidin bende öyle yapıyorum etkisi de var

Hocam gratif watsons a gidin derdinizi oradaki hanımlara sorun onlar sizin cildinize en iyi ve en nazik olanını verecektir bence siparişi etmeyin mağazaya gidin bende öyle yapıyorum etkisi de var.

O da olabilir reis çok uzak değiller bana olmadı homelander kardeşim listeyi söyleyince gidip oradan alabilirim.

@Darknetxx selamlar hocam kusura bakma konuyu hortlatıyorum çünkü benimde senin kadar isteklerim aynı, siz hangi ürünleri kullandınız? Veya kullanmakta olduğunuz herhangi bi ürün var mı? Cevap için şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı