Cimer fiber başvurusu için yardım eder mi?

TRaJeDy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3-4 sene önce bizim alt sokağımızdan turuncu kabloları döşediler ki bu fiber kablosu değil mi? Ben CİMER'e ve açık kapıya başvuru yaptım. Sonuç olumlu olur mu? Yani fiber sokağa gelir mi? Yardım ederler mi?

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3-4 sene önce bizim alt sokağımızdan turuncu kabloları döşediler ki bu fiber kablosu değil mi? Ben CİMER'e ve açık kapıya başvuru yaptım. Sonuç olumlu olur mu? Yani fiber sokağa gelir mi? Yardım ederler mi?

Onun için CİMER'e değil de önce belediyeye başvurmalısınız.

Belediye mi? İlk kez duyuyorum Muhtar'ın etkisi olur mu?

Siz ilk önce fiber sağlayıcılarını arayın. Geçmişte evimizin önünden hat geçmiyordu sağlayıcıyı arayıp alt sokakta olduğunu bizde neden olmadığı sordum belediyeden kazı için izin alamadığı için gelmediğini söyledir. Muhtarın etkisi de olabilir (söz geçirebilen biriyse).

Kazı yapmadılar ki alt sokakta hatırladığım kadarıyla logarların içinden geçirdiler kabloları.

Kazı yapmadılar ki alt sokakta hatırladığım kadarıyla logarların içinden geçirdiler kabloları.

Fark ettiyseniz bende alt sokağımdan geçen dedim. Evinize onu bir yerden getirmeleri lazım onun içinde belediyenin kazı izni vermesi lazım bu izin verildimi verilmedimi bilmediğinizde ilk önce Turkcell'ya da Türk Telekom neyse arayın sorun neden bende yok diye onlarda zaten isteğinize karşılık sorgulama yaparlar ya da gerekli cevabı verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı