CİMER ihbar eden kişiyi gizli tutar mı?

Hocam IP adresi ne for gods sake xd.
Savcılık dosyaya koyarsa adresi bile görebiliyorlar diye biliyorum ama normalde koyuyorlar mı prosedür hakkında bilgisi olan vardır belki diye sormak istedim. Emniyetten arayan adama sorduğumda olmaz öyle şey dediler ama burada belki yaşanmışlığı olan varsa diye sormak istedim.

İfadelik bir olay yok ki ben sadece CİMER'den bildirdim çekildim kenara eğer gerekli görürlerse kamu davası açarlar benim sorduğum şey o dava dosyasında CİMER'e ihbar edenin bilgiler olur mu?

Grup silinmiş zaten muhtemelen söylediğiniz çoğu kötü senaryo yaşanma olasılığı bile olmadan dosya rafa kaldırılacak ama future referance niyetiyle sormuştum bu soruyu.

Gelecekte dikkat ederim dediğiniz gibi bir durum olabilir tabii.

Benim türlü şikayetim var, çağırılmadım. Başka meseleden gittim. Galiba ilk başvurusu olduğu içinde çağırmış olabilirler. Dosyayı şahsi olarak davalandırmadığı için davacı olan burada zaten devlettir, vatandaş değil.

Sıkıntı olmaz boş yapmışlar bu kişisel bir dava değil öncelikle bariz şekilde kanunlara aykırı devletin halletmesi gereken bir durum. Sizce biri Atatürk'e küfür etse siz CİMER'e verseniz siz mi uğraşacaksınız yoksa devlet mi? CİMER olduğu için tabii ki onlar ilgilenecek.

Benim türlü şikayetim var, çağırılmadım. Başka meseleden gittim. Galiba ilk başvurusu olduğu içinde çağırmış olabilirler. Dosyayı şahsi olarak davalandırmadığı için davacı olan burada zaten devlettir, vatandaş değil.
Yok biliyorum da savcılık raporunda cimere bildiren gibi bir şeybyazar mı acaba?

Sıkıntı olmaz boş yapmışlar bu kişisel bir dava değil öncelikle bariz şekilde kanunlara aykırı devletin halletmesi gereken bir durum. Sizce biri Atatürk'e küfür etse siz CİMER'e verseniz siz mi uğraşacaksınız yoksa devlet mi? CİMER olduğu için tabii ki onlar ilgilenecek.
Peki karşı taraf bilgime ulaşır mı?

Yok biliyorum da savcılık raporunda CİMER'e bildiren gibi bir şeybyazar mı acaba?

Peki karşı taraf bilgime ulaşır mı?

Hocam sanmıyorum yani zaten sizin dava sürecinde yapacağınız tek şey muhtemelen polis/savcı ne olursa olayı anlatmak niye verilsin yani. Bir tane abi pedofiliyi CİMER'e vermişti gitti olayları polise falan anlattı ifade verdi karşı taraf dava edildi ama zaten kişisel bir dava değil o yüzden bir şey olmaz.

Biz de boş değiliz azdan az çoktan çok gider.
İşte böyle olun hocam ya, erkek adam dediğin korkmaz! 😎

Bu arada şaka maka şikayet ederek iyi yapmışsın, bende internette çocuk istismarını destekleyen bir siteyi şikayet ettim diye “ilgin olmadığı konulara karışma” demişlerdi ama dinlemedim, benim ilgim yok ama başka masum insanların zarar görmesini istemiyorum, şikayet ettiğim için pişman değilim.

Beni dövmek için bulacaklarını sanmıyorum bulmuşken silahlarının performansını gösterirler.

Madem bu kadar cesursun niye korkuyorsun. Paşa paşa ben şikayet ettim de karşılarına çık.

Bende kumar oynatılan bir kahvehaneyi şikayet etmek istiyorum ama emniyette tanıdığı oluyormuş buluyorlarmış kimin şikayet ettiklerini hiç bulaşmayayım diyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı