CİMER şikayetimde haksız çıkarsam ne olur?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversitemdeki bir öğrenim görevlisini CİMER'e şikayet ettim.
Ama şimdi düşünüyorumda kesin ona hiçbir şey olmaz bir de beni haksız çıkarırlar.
Diyelim ki ben yaptığım şikayette haksız çıktım, o zaman ne olur?
Başım ağrır mı? Dava, mahkeme falan. Yoksa şikayet geçersiz mi sayılır? Nasıl sonuçlar çıkar?
Sizce hiç uğraşmayıp iptal mi etmeliyim? Nasıl iptal edebilirim?

Hayır bir keresinde sınavları okumuyor diye şikayet etmiştik ertesi birkaç gün sonra okudu bir de hocayı uyarmışlar. Lise döneminde ise staj parasını ödemiyorlardı şikayet ettik heme yatırdılar sonra hoca laf etti bizde hocam tekrar mı şikayet etmemizi istiyorsunuz dedik o da uzatmadı. Haklı isen birkaç öğrenci ile şikayet edin hakkınız yenmez rahat olun.

Hiçbir şey olmuyor. Geçersiz gözüküyor.
Hatta CIMER şikayet eden kişinin isim, soy ismini ve yazdığınız şikayeti de şikayet edilen kişiye yolluyor.

Hayır hocam zaten önce diğer şikayeti görürler zaten muhtemelen. Neden iptal etmek istiyorsun.
Hocam beni haksız bulma ihtimalleri var.
Şimdi ben haksız çıkarsam bu kadın beni dava falan etmesin?

Hiçbir şey olmuyor. Geçersiz gözüküyor.
Hatta CIMER şikayet eden kişinin isim, soy ismini ve yazdığınız şikayeti de şikayet edilen kişiye yolluyor.
Şaka mı yapıyorsunuz gerçek mi bu?
Tamam geçersiz sayılırsa bir sıkıntı olmuyorsa, sorun yok. Ama neden isim soyisim göndersinlerki?

Hiçbir şey yapamaz güzel kardeşim. Kanıtlanamaz veya şahidi olmayan bir durumsa zaten seninki de geçersiz sayılır.

Şaka değil gerçek, ben de senin gibi anlam veremiyorum. Şikayet ettiğim adama bilgilerim gidince benim de öyle haberim oldu.
Adamın veya firmanın her ne ise artık, şikayetinizdeki yazıya ithafen onların da size karşı savunma yazısı sunması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…