CİMER şikayetimde haksız çıkarsam ne olur?

Bilgilerin ile seni okulda mimletebilir, o yüzden paylaşma. O kendi arasın bulsun.
Sonra ömrü hayatın boyunca derslerden kalırısn. Bazı çirkef hocalar bunu yapıyor, sırf bunun gibisine minlenmemek için yaz okuluna gitmek zorunda kaldım.

Bilgilerinizi rica ederim.
Demiş ya hani bunu belliki bana yazmış ya da yanlış bir ifade biçimi kullanmış yani arz ederim gibisinden kullanmak istemiş olabilir mi ?

Her türlü mimlemiştir şimdi beni. Çünkü şikayette devamsızlık saatim isim soyisim okul numaram her şey vardı. Ekran görüntülerinide görmüş oradada yazıyordu bakalım ne olacak.

Bilgilerinizi rica ederim.
Demiş ya hani bunu belliki bana yazmış ya da yanlış bir ifade biçimi kullanmış yani arz ederim gibisinden kullanmak istemiş olabilir mi ?
Ola bilir, o yüzden mailin kim üzerinden geldiğini sordum.
Bilgilerin onda değildir, olsaydı çoktan hareketr geçmiş olurdu. Zaten bu yüzden size biraz kudurmuş. Şikayeti geri çekmek istediğiniz dilekçenin altına "Kimliğimin ortaya çıkmasından dolayı oluşabilecek tehditlerden dolayı" gibisinden bir ifade de bırakabilirsin.

Onu yaptım artık. Büyük ihtimalle ilk şikayettede beni haklı bulmazlar öğretim görevlisini her türlü haklı çıkarırlar. Her türlü bilgilerimi almıştır bakalım derslerinden geçirecek mi?
Zaten herkesi bırakıyor derslerinden şimdi ekstra neler yapacak kim bilir?
Sizce bu yaptığım şikayette ben haklı değil miyim?

Ola bilir, o yüzden mailin kim üzerinden geldiğini sordum.
Mail değil direkt Cimer başvurusunda SBÜ Rektörlüğünden gelen cevap yazıyor.
Bu kadında galiba üniversitede rektör yardımcısı gibi bir şey yani her türlü bilgileri almıştır.

Ekran görüntüsünü kişi bilgilerinizi saklayarak paylaşsaydınız. Gotoğraflar eline geçmemiştir ya, sadece beyan üzerine konuşuyordur umarım.

Ekran görüntüsünü kişi bilgilerinizi saklayarak paylaşsaydınız. Gotoğraflar eline geçmemiştir ya, sadece beyan üzerine konuşuyordur umarım.
Umarım ya. Keşke hiç bulaşmasaydım. Bir şey çıkmaz bence ama yinede insan uğraşmakta istemiyor.

Dersten kalan kaç kişi var? Öyle şakkadanak bulmaları zor. Bilgilerin elinde değildir.
Yalnız bir şey soracağım? Niye bu kadar kaşındın? İlk senen mi acaba? Hoca bir şey derse eyvallah çekmekten başka çaren yok, bunh anla. O dersi ya yaz okulunda alacaktın ya da alttan.

12 kişi dersten kalan. Eminim bilgilerim elindedir.
Kaşınmak değil ama ya ortada bir sorumsuzluk var. Bakın okudunuz mu sizde hak vermeniz lazım.
Yoklamayı önemseyen hocalardan sadece o ve bir kadın var.
Diğer kadın her yoklamayı dersten sonra sisteme girdiği için yoklamayı önemsediğini görüp derslere katıldık.
Ama bu kadın yoklamayı girmedi girmedi bizde önemsemediği için derslere girmedik.
Ama son gün devamsızlıkları yükleyip taklaya getirdi.
Kimse ses çıkarmıyor.
Mail attım mailime cevap vermedi öğrencilerden kendine bir yaver yapmış ona mailleri cevaplatmış.
Ben de mecbur muhattap bulamayınca şikayet edip belki düzeltir diye o an düşündüm ama.
Sonucu belli olan bir şeyi ve olumsuz olacağını bile bile yapmış bulunduk.

La hak veriyorum veriyorum ama eyvallah çekmek lazım. Burası Türkiye, öyle hukuka güvenp önüne geleni şikayet edersen bir yerde patlarsın.

La hak veriyorum veriyorum ama eyvallah çekmek lazım. Burası Türkiye, öyle hukuka güvenp önüne geleni şikayet edersen bir yerde patlarsın.
Çok doğru söylüyorsunuz vallahi. Yedik bir nane. Sonuçlarına katlanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…