CİMER ve diğer devlet siteleri hata veriyor

Bugüne kadar hata aldığım devlet internet siteleri.
E-devlet(Null Pointer Exception), Nufüs Müdürlüğü, Sağlık Ocağı askerlik işlemleri(sistem kapalı 1 hafta sonra açılır dendi), diş hastanesi(sistem kapalı 2 saat bekle), MEB İnternet Sitesi(SSL yok güvenli değil yazıyor halen öyle), Cimer, İşkur, MHRS, MHRS Mobil ve BTK Akademi.

Bu ülke neden böyle her şey yıkılıyor. Sistemleri çöp, binalar çöp, eğitim sistemi çöp, insanlar çöp. Ahh ahh.
cimer.jpg
hata_error.jpg

Bugüne kadar hata aldığım devlet internet siteleri.
e-Devlet(null pointer exception), nufüs müdürlüğü, sağlık ocağı askerlik işlemleri(sistem kapalı 1 hafta sonra açılır dendi), diş hastanesi(sistem kapalı 2 saat bekle), MEB internet sitesi(SSL yok güvenli değil yazıyor halen öyle), CİMER, işkur, MHRS, MHRS mobil ve BTK Akademi.

Bu ülke neden böyle her şey yıkılıyor. Sistemleri çöp, binalar çöp, eğitim sistemi çöp, insanlar çöp. Ahh ahh.
Eki Görüntüle 1666943Eki Görüntüle 1666947

UBlock Origin eklentisini kapatıp tekrar deneyin bazen reklam engelleyici eklentileri sayfaları bozuyor.

Gizli sekmeden de dener misiniz çerezlerde sıkıntı olmuş da olabilir.
İnan ki alakası yok. Devlet düzgün iş yapmıyor. Diğer bütün siteler benim tarayıcımda doğru çalışıyor. Sadece devlet siteleri ara sıra böyle hata veriyor sonra düzeliyor. Koskoca MEB'in SSL'i yok hangi tarayıcıda girersem gireyim aynı.

İnan ki alakası yok. Devlet düzgün iş yapmıyor. Diğer bütün siteler benim tarayıcımda doğru çalışıyor. Sadece devlet siteleri ara sıra böyle hata veriyor sonra düzeliyor. Koskoca MEB'in SSL'i yok hangi tarayıcıda girersem gireyim aynı.

Bende bir sorun yok 2. tahminlerim ya modeminizin güvenlik duvarı engelliyor ya da virüs programı engelliyor.

CİMER de hesabım yok ama anasayfası çalışıyor e-Devlet ve MHRS'ye de giriş yapabiliyorum.
Şu an için onlarda sorun yok. O yazdığım hatalar eskiden aldığım hatalar. Yani yakın zamanda. Şu an Cimer'de sorun var. Cimer hesabın var aslında çünkü oda e-devlet ile giriş yapılıyor. TC. vatandaşı olan herkesin hesabı var aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı