Evde yaşı tutan üzeri kim varsa başvuru yapsın ki birden fazla başvuruyla ihtimaliniz artar.Ben buraların şahsen çok işe yaradığını düşünmüyorum firmalar zaten belirli periyodlar ile yavaşta olsa altyapıyı büyütmeye ya da yenileme çalışıyor.
Sen buradan tek olarak başvuru yapınca ertesi gün Fiber altyapı getirmiyorlar bazı istisnalar vardır ama binde 1 falandır. Ama sen yine de başvur en azından gelecek cevabı okursun.
Konuyla bağlantılı bir soru sorayım hazır önüme düşmüşken,
Yaklaşık 3-4 ay sonra TOKİ'den hak kazandığım evime yerleşeceğim, konutların yapıldığı yer şehir merkezinden uzak epey ıssız bir yerde.
Kısacası ucu bucağı olmayan tarlalık alana 8-10 blok TOKİ yapmışlar.
Buraya internet altyapısı nasıl gelecek?
2-3 Km'lik çevrede hiçbir yerleşim yeri yok, nereden altyapı çekecekler acaba.
Ben buraların şahsen çok işe yaradığını düşünmüyorum firmalar zaten belirli periyordlar ile yavaşta olsa altyapıyı büyütmeye ya da yenileme çalışıyor.
Sen buradan tek olarak başvuru yapınca ertesi gün fiber altyapı getirmiyorlar bazı istisnalar vardır ama binde 1 falandır. Ama sen yine de başvur en azından gelecek cevabı okursun.
Konuyla bağlantılı bir soru sorayım hazır önüme düşmüşken,
Yaklaşık 3-4 ay sonra TOKİ'den hak kazandığım evime yerleşeceğim, konutların yapıldığı yer şehir merkezinden uzak epey ıssız bir yerde.
Kısacası ucu bucağı olmayan tarlalık alana 8-10 blok TOKİ yapmışlar.
Buraya internet altyapısı nasıl gelecek?
2-3 Km'lik çevrede hiçbir yerleşim yeri yok, nereden altyapı çekecekler acaba.
Rögar derken bildiğimiz kanalizasyon mu ?Fiber getirirlerse TT rögarlarından çekicekler.
Kanalizasyon değil tt rögar kapakları var ordanRögar derken bildiğimiz kanalizasyon mu ?
Superonline falan gelmez mi veya konut sahipleri falan toplanıp başvuru falan mı yapmalıyız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.