CİMER'den terör ihbarı nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sir. Peker

Centipat
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanlarda sınıf arkadaşım (!) sınıf WhatsApp grubunda ve Instagram'da Kürdistan propagandası yaptı ve İmralı'dakinin fotoğrafını paylaştı. Ekran görüntüleri var, ben bunu nereye ihbar edebilirim? 18 yaş altı olduğum için polise ihbar edemiyorum, başka bir kurum var mı?

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanlarda sınıf arkadaşım (!) sınıf WhatsApp grubunda ve Instagram'da Kürdistan propagandası yaptı ve İmralı'dakinin fotoğrafını paylaştı. Ekran görüntüleri var, ben bunu nereye ihbar edebilirim? 18 yaş altı olduğum için polise ihbar edemiyorum, başka bir kurum var mı?
18 yaşının altında olman polise şikayet etmene engel değil.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanlarda sınıf arkadaşım (!) sınıf WhatsApp grubunda ve Instagram'da kürdistan propagandası yaptı ve imralı'dakinin fotoğrafını paylaştı. Ekran görüntüleri var, ben bunu nereye ihbar edebilirim? 18 yaş altı olduğum için polise ihbar edemiyorum, başka bir kurum var mı?

Sanalda ise fotoğraflarını o şahsın numarasını ve bildiğin bilgileri yazarak siber suçlara ihbar edebilirsin
BU linke tıklayarak ihbar edebilirsin.

Arkadaşınızın (!) hayal dünyası genişmiş.

Fazla Twitter kullanmış görünüşe göre. Polise ihbar edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı