CİMER'den terör ihbarı nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Whatsapp'dan bir şey olmaz. Ayrıca sadece bayrak paylaştıysa da bir şey olmaz. İnstagram'da bulunan ifadeler delil teşkil eder. Bu da" Örgüt propagandası yapma suçu, gazete, dergi, kitap gibi basılı veya internet yoluyla yapılan yayınlar vasıtasıyla işlendiğinde suçun “basın ve yayın yoluyla” işlenen nitelikli hali vücut bulur" maddesine girer.
@gods of 999 Komik bir şey mi var?

WhatsApp'dan bir şey olmaz. Ayrıca sadece bayrak paylaştıysa da bir şey olmaz. Instagram'da bulunan ifadeler delil teşkil eder. Bu da" Örgüt propagandası yapma suçu, gazete, dergi, kitap gibi basılı veya internet yoluyla yapılan yayınlar vasıtasıyla işlendiğinde suçun “basın ve yayın yoluyla” işlenen nitelikli hali vücut bulur" maddesine girer.
@gods of 999 Komik bir şey mi var?

Bence 70 kişilik WhatsApp grubunda PKK bayrağı atmak suç teşkil eder, değil mi?

Herkese teşekkürler, CİMER üzerinden ihbarda bulundum arkadaşı, eğer CİMER'de çözüm çıkmazsa milliyetçi toplulukların önüne atacağım.

Sadece bayrak attıysa suç teşkil etmez. Çünkü bayrak Türkiye tarafından da tanınmıştır. Benim bildiğim gören kişi sayısının sonsuz olması lazım. O yüzden whatsapp olmaz.
Propaganda diyor ama.
Eğer yaptıysa ağlatırlar salarlar biraz yaşı küçükmüş.

Bizim sınıfta da böyle Kürt bir çocuk vardı. Böyle yaptığı için bütün milli değerleriyle dalga geçtik ve çocuk artık susuyor sadece:D. Irkçı değilim, ama huzurumu bozana acımam.

Arkadaşınıza şunu deyin:

Snap back to reality :D.

Şaka bir yana hayal gücü derin olan bu arkadaşınızı CİMER' e şikayet edebilirsiniz. Yaş engel sınırı yok. Arkadaşınıza şunu atmak iyi bir fikir olacaktır:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanlarda sınıf arkadaşım (!) sınıf WhatsApp grubunda ve Instagram'da kürdistan propagandası yaptı ve imralı'dakinin fotoğrafını paylaştı. Ekran görüntüleri var, ben bunu nereye ihbar edebilirim? 18 yaş altı olduğum için polise ihbar edemiyorum, başka bir kurum var mı?

Hocam belki ironi yapmıştır. Arkadaşınız (!) Dark mizah sayfaları falan takip ediyor mu? Belki gaza gelmiştir. Ama iş işten geçmiş siz ihbar etmişsiniz. Umarım adalet yerini bulur hocam :).

Hocam belki ironi yapmıştır. Arkadaşınız (!) Dark mizah sayfaları falan takip ediyor mu? Belki gaza gelmiştir. Ama iş işten geçmiş siz ihbar etmişsiniz. Umarım adalet yerini bulur hocam :).
Ez biji kurdi. El vuju bum.

Bunları yazıp baba sütü ağağağağağa yazdıysa. Engelle gitsin.

Yazmadıysa üstteki videoyu uygula :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı