Ulan bide aptal aptal sevmek zorunda değil yazmışsınız sevmezse sevmesin banane. Yazdığı cümleyi görmüyormusunuz genç kardeşlerim benim. Kafanız çalışmıyor galiba
Tamam da güzel bir üslupla belirtsin bari doğru bulmadığı bazı yönlerini. Bu bence olabilir Atatürk Allah değil sonuçta. Elbette olabilir ve saygılı olduğu sürece bunda bir sıkıntı yok. Ancak "Atatürk'ü yedim" nedir?
Atatürk'ü yedim mi demiş hiç orasını görmedim sadece ilk yazdığından hareketle bir şey söyledim yani haklısınız sevmese de ahlak kurallarının dışına çıkamaz.
Atatürk'ü yedim mi demiş hiç orasını görmedim sadece ilk yazdığından hareketle bir şey söyledim yani haklısınız sevmese de ahlak kurallarının dışına çıkamaz.
Ulan bir de aptal aptal sevmek zorunda değil yazmışsınız sevmezse sevmesin bana ne. Yazdığı cümleyi görmüyor musunuz genç kardeşlerim benim. Kafanız çalışmıyor galiba.
Hayır kardeşim tamam içerisinde hakaret olabilir ama senin yaptığın davranışın doğru olduğu anlamına gelmez sadece duygularını yanlış bir şekilde ifade etmiş tabii bu senin gibi türklerin anlayışıyla suç.