Çin 10G internet gerçekleştirmiş

Makaleler
3
Dün paylaşılan bilgiye göre Çin, 10G geniş bant ağına geçiş yapmış ve bunu demo olarak gerçek bir evde denemişler ve indirme hızı 9834 Mbps'ye, yükleme hızı ise 1008 Mbps'ye ulaşmış. Cidden inanılmaz rakamlar. Benim gariban 250 Mbps ağlıyor şu an. Ve bir diğer inanılmaz nokta ise gecikme süresi sadece üç milisaniyeye inmiş. Huawei ve China unicom ile birlikte geliştirilmiş. Haliyle bu, dünyadaki ilk 10G bağlantı, 9834 Mbps ile dakikada 76 film indirilebiliyor ve GTA 5 indirmek sadece 1 dakika 39 saniye.

Haberin kaynağı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün paylaşılan bilgiye göre Çin, 10G geniş bant ağına geçiş yapmış ve bunu demo olarak gerçek bir evde denemişler ve indirme hızı 9834 Mbps'ye, yükleme hızı ise 1008 Mbps'ye ulaşmış. Cidden inanılmaz rakamlar. Benim gariban 250 Mbps ağlıyor şu an. Ve bir diğer inanılmaz nokta ise gecikme süresi sadece üç milisaniyeye inmiş. Huawei ve China unicom ile birlikte geliştirilmiş. Haliyle bu, dünyadaki ilk 10G bağlantı, 9834 Mbps ile dakikada 76 film indirilebiliyor ve GTA 5 indirmek sadece 1 dakika 39 saniye.

Haberin kaynağı:

Hocam gariban 250 Mbps demeniz komik oldu. Benim 70-80 Mbps internetim var hiç de gariban demiyorum. 2-3 Mbps internetim olduğu zamanları hatırlıyorum çünkü.

İşte bu yüzden her haber kaynağına güvenilmemeli. Dünyada ilk değil. 10Gbps uygun maliyetli PON ürünlerini(komple altyapı olarak) Nokia yaptı ve 10Gbps bireysel bağlantı hizmetini 3-4 yıl önce Baltık ülkelerinde hizmete açtılar. Adamalar 3-4 yıldır evlerinde 10Gbps kullanıyor.

Bizim haber sayfaları geri tarihli araştırmadan yoksun. Dünyada ilk değil 😀

Haberin kaynağı:

Sabit, modemim ile birlikte 900 TL verdiğim 35 download 10 upload paketimle merhaba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı