"Şotofot".Yalnız bayrak sallanıyor.
"Şotofot".Yalnız bayrak sallanıyor.
Sevgili kardeşim linke tıklamadım ama şunu bilmeni isterim:Polemiğe girmek istemem lütfen yanlış anlamayın ama ben zerre kadar batı hayranı veya batıcı değilim ama ben de beğenmedim. İsterse Plüton'a bayrak diksin Çin hükümeti (ÇKP) dünyanın en baskıcı ve zalim hükümeti. Aha bir örnek: Link
Masum Çinlilerle bir sıkıntım yok. Onların barışçıl bilimsel ilerlemelerini tebrik ve takdir ediyorum.
Pratikte tarafsız medya diye bir şey yoktur ama Çin'in Uygur politikalarında mızrak çuvala sığmıyor artık. Bu kadar Uygur, Kırgız, Kazak insanın kitlesel olarak örgütlü bir şekilde yalan söyleyecek hali yok.Sevgili kardeşim linke tıklamadım ama şunu bilmeni isterim:
Küresel medya Amerika'nın tekelinde. Sizlere her yoldan Çin, Kore, İran, Rusya, Küba, Suriye gibi ülkeler hakkında doğru olmayan bilgileri empoze ediyorlar.
Çinliler ne koronayı çıkarttı, ne de Çin Komünist Partisi zalim. Diyecek çok sözüm var ama bende polemik olmasını istemiyorum. Şimdi bunu alıntılayıp Uygurlular vs diye linçte gelebilir bana. o mesele hakkında da çok sözüm var fakat yeri değil. Zaten bu tartışmalar yasaktır büyük ihtimalle. Eğer şurada 2 satır Amerika'nın medya propaganda gücüne değindim diye ban yersemde zaten burası benim için biter.
medyascope.tv
Bizim de sözde Çin´e kadar gidecek olan trenimiz Maltepe´den geri dönmüş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.