Çin malı kasa, PSU ve sıvı soğutma alınır mı?

Bütçe
6000

cagdsozgl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Sarı sitede bir ilan gördüm. (ilan numarası: 1232717441) ilan içeriği şöyle;

Storm X7 ARGB kasa.
850W 80+ bronz PSU.
360mm sıvı soğutma.

Muhtemelen ürünlerin Çin üretimi (Zoko, Gametech vb.) Olduğunu düşünüyorum. Fakat bir yandan da fiyatı çok makul geldi. Üç eksiğim var ve saydıklarım eksiklerimi tamamlıyor. Kasa önemsiz, sıvı soğutmayı bir nebze olsa görmezden gelebilirim ama güç kaynağı beni endişelendiriyor. Bir sene akım korumalı priz ile idare edilinebilir mi?

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Dipnot: Sistem değeri yaklaşık 120k civarı.

Sisteme 120k verip kalitesiz bir PSU almazdım. Sistem bileşenlerin nedir? Ve bütçen çıkar mı?
Sistemin parçalarını ben almadım. Amerikadan geldi. Saydığım üç parçayı kendi bütçemle alacağım. Sıfır olarak 6 bin lira gibi bir fiyata sarı sitede buldum. Bütçemde bu aralıkta.
Amd ryzen 9 9950x3d
Corsair Vengance 16GB 6000mhz CL30 Ram (2 adet)
MSI Carbon x870 wifi
MSI Spatium M580 pro 4TB (2 adet)
MSI 2K OLED 26.5" 360hz monitör
MSI Gaming X Trio Rtx 4080 super

İçerdiklerini söylememişsin? Ekran kartı falan yokmu içinde?
Boş kasa, 360mm sıvı soğutma ve psu lu bir kasa buldum. Onu alacağım. Sistemimin parçalarını yukarıda belirttim.

Sistemin parçalarını ben almadım. Amerika'dan geldi. Saydığım üç parçayı kendi bütçemle alacağım. Sıfır olarak 6 bin lira gibi bir fiyata sarı sitede buldum. Bütçemde bu aralıkta.
AMD Ryzen 9 9950x3D.
Corsair Vengeance 16 GB 6000MHz CL30 RAM (2 adet)
MSI Carbon X870 Wi-Fi
MSI Spatium M580 Pro 4TB (2 adet)
MSI 2K OLED 26.5" 360Hz monitör.
MSI Gaming X Trio RTX 4080 Super.

Boş kasa, 360mm sıvı soğutma ve PSU'lu bir kasa buldum. Onu alacağım. Sistemimin parçalarını yukarıda belirttim.

Bence bütçeni arttırmayı dene hocam öyle bir sistemi dandik bir PSU ile tehlikeye atmazdım.
2. elden parça parça almayı deneyebilirsin daha kaliteli olur diye düşünüyorum.

Bence bütçeni arttırmayı dene hocam öyle bir sistemi dandik bir PSU ile tehlikeye atmazdım.
2. elden parça parça almayı deneyebilirsin daha kaliteli olur diye düşünüyorum.
Şöyle bir varyasyon geldi aklıma. 6bine bunların toplamını alıp, sonrasında içinde ki psuyu 1200-1300 ₺'den satmak. O para ile de 850w msi 2.el psu almak.

KESİNLİKLE HAYIR. Çin'den satıcı bir firma ile anlaşıp 500-600W PSU'lara 750W diye etiket yapıştırıyorlar. Sistemin en önemli parçalarından bir tanesi her zaman PSUlardır sisteminizi korur kollar. Ucuza kaçılmasını önermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı