Çin malı kasa, PSU ve sıvı soğutma alınır mı?

Bütçe
6000
KESİNLİKLE HAYIR. Çin'den satıcı bir firma ile anlaşıp 500-600W PSU'lara 750W diye etiket yapıştırıyorlar. Sistemin en önemli parçalarından bir tanesi her zaman PSUlardır sisteminizi korur kollar. Ucuza kaçılmasını önermiyorum.
PSU'ya güç testi yapılmasında fayda var fakat eğer deneme şansı olmazsa doğru alınması pek mantıklı değil :d

PSU'ya güç testi yapılmasında fayda var fakat eğer deneme şansı olmazsa doğru alınması pek mantıklı değil :d

Bireysel kullanıcıların PSU'ları çok deneyebileceklerini düşünmüyorum en fazla yapacakları şey OCCP ile Watt değerine bakmak onun hariçinde sigorta koruması ani akım korumalarını test etmek zor olur.

Bireysel kullanıcıların PSU'ları çok deneyebileceklerini düşünmüyorum en fazla yapacakları şey OCCP ile Watt değerine bakmak onun hariçinde sigorta koruması ani akım korumalarını test etmek zor olur.
Bilindik markalardan onaylı bir psu alınması daha iyi olur.Ayrıca eğer sistem çok kaliteli birşey değilse gerek yok fan halleder ısısını.

KESİNLİKLE HAYIR. Çin'den satıcı bir firma ile anlaşıp 500-600W PSU'lara 750W diye etiket yapıştırıyorlar. Sistemin en önemli parçalarından bir tanesi her zaman PSUlardır sisteminizi korur kollar. Ucuza kaçılmasını önermiyorum.
2. el MSI psu alınabilir mi? Nereden bilebilirim ne derece zorlanıp zorlanmadığını? Nasıl güvenebilirim?

Hocam psu konusunda test etmesi kolay değil. Çok iyi bir sisteminiz var 0 alsanız içiniz daha ferah olsa mantıklı değil mi ? En kötü PSP ve MSI alın mümkünse garantisi devam eden bir şey alın.
Garantisi devam eden bir şey alırım muhtemelen. Sisteme zeval vermesin de. Kafam karışık biraz. Temiz bulsam alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı