Çin yapımı zombi filminin adı nedir?

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhabalar. Yaklaşık 15–16 sene önce izlediğim bir film geçenlerde yine aklıma geldi ve ben de filmi tekrar aramaya karar verdim

Açıkçası film ile ilgili çok bir detay hatırlamıyorum çünkü aradan bayağı uzun zaman geçti.

Genel bilgiler olarak Uzak Doğu yapımı olduğunu hatırlıyorum. Çok büyük bir ihtimalle Çin yapımı çünkü filmin Çin'de geçtiğini çok iyi hatırlıyorum. Kore ya da Japon filmi olduğunu pek sanmıyorum.

Ben 15–16 sene önce Türk televizyonlarında Türkçe dublaj olarak izledim filmi ama belki 20+ yıllık bir film de olabilir. Büyük bütçeli, büyük bir yapım değildi. Yani orta bütçeli bir yapım olabilir.

Filmin en tuhaf ve diğer zombi filmlerinden ayıran özelliği zombilerin motosiklet kullanıyor olmalarıydı. İnsanları motosiklet kullanarak kovalıyorlardı zombiler. Acayip bir filmdi.

Bütün bu detayları ChatGPT, Gemini ve Claude gibi yapay zekâ araçlarına verdim ama pek de bir sonuç çıkartamadılar. Belki forumda izlemiş olan ve bu anlatılanlara uyduğunu düşündüğünüz filmler varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son olarak film pek çok kişi tarafından kalitesiz ya da izlenmemesi gereken bir film olarak görülebilir. Belki bulunmasına yardımcı olur diye filmin bu özelliğini de ekleyeyim bare. Madem kötü bir film, neden arıyorsun o zaman diye soracak arkadaşlar olabilir. Onu da yanıtlayayım:

Bu aralar zombi filmlerine, dizilerine ve oyunlarına sardım. Bütün içerikleri iyi–kötü demeden tüketmeye çalışıyorum. Adını hatırlayamadığım bu yapımı da pas geçmek istemedim. Eğer bulursam tekrar izlemek istiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…