Çin'de bunyavirüs alarmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Domuz gribine 2009'da yakalanmıştım. Domuz eti yemedim ve temasta da bulunmadım. Okulda bulaştı. Sıra arkadaşımdan kaptım hastalığı. Ateş, burun akıntısı, kusma, halsizlik gibi belirtileri vardı bende. Tedavi olarak sadece serum takıldı. 5 saat hastanede kaldım. 1 hafta evde yattım. Aileme bulaşmadı. O zaman okullar nedense kapanmadı.

Bizde yapiyoruz aynisini çok şey yapma yani.

Köpek eti mi yiyorsun veya yarasa?

O katliamları her ülkede yapıyorlar. Onlarla yarasa, bizde inek, Batı ülkelerinde domuz mesela.

İnek eti yemek haram değil hatta tam tersi kurbanda uygun yollarla kesilip yenilmesi için dağıtılması gereken etlerden biridir.

Edit: Şuan Çin'deki insanların pisliği yüzünden eve kapanmak zorundayız, sizce neden?

Köpek eti mi yiyorsun veya yarasa?

İnek eti yemek haram değil hatta tam tersi kurbanda uygun yollarla kesilip yenilmesi için dağıtılması gereken etlerden biridir.
Domuz dışındaki hayvanları yemek haram değil zaten. Yaşadıkları ortama göre yemek kültürleri oluşmuş adamların.

Domuz dışındaki hayvanları yemek haram değil zaten. Yaşadıkları ortama göre yemek kültürleri oluşmuş adamların.

Ben buradaki cümleden "Köpek eti ve yarasa eti haram değil" düşüncesini çıkardım ki çok yanlış bir düşünce. Yemek kültürlerine saygım vardı, ta ki virüs'e kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…