Çin gibi kamu baskısı olmayan tek elden yönetilen ülkelerin beyanlarına güvenmek de ne bileyim...

Deprem bahane oldu da yazlığa yerleştim, asıl virüsten dolayı burada olmak daha mantıklıymış. Haritaya bakınca bunu fark ettim, biri Karaburun merkez diğeri de İzmir Göztepe Mahallesi virüs haritası.
Eki Görüntüle 747742
Eki Görüntüle 747743
Bu haritaya bakınca şehre dönesim hiç kalmadı, yaz sonunda evi yıktırıp yaz kış kalınabilecek güzel bir çelik konstrüksiyon ev yaptırmaya karar verdim. Kız arkadaşım ve annem depremden dolayı kalmak istiyor, ben de virüsten korkuyorum. Virüsten korunmanın en iyi yolu insanların yoğun yaşamadığı, yerleşimin seyrek olduğu yerde bulunmak.
Geçen Ağustos ayında açıklanan sayıları en az 20 ile çarpın, gerçek sayı o dediğimde bana laf etti herkes. Ailemin yarısı doktor, hem onlardan hem de doktor çevreden biliyorum ki Ağustos ayında sadece Manisa'da 250 civarı, İzmir'de 600'ün üstünde pozitif çıkıyordu. Açıklanan toplam sayılar bunların toplamı kadar değildi. İşi, koltuğunu korumak için YALAN SÖYLEYİP milleti gütmek olan siyasilerin laflarına güvenmek kadar safça çok az şey var. Şimdiki sayı 40,000'in de çok üstünde, onu 2 - 2.5 ile çarp sen.