Çin'de sars virüsü

İmamoğlu kimmiş? Virüsle mücadele eden bir doktor mu? Bilirkişi mi?

Kız arkadaşım doktor, ondan duyduklarımı sana anlatsam siyasilerin söylediği yalanlara inanmayı saniyesinde bırakırsın. Olayı uzaktan takip edenlere değil, işin içinde olanlara soracaksın.

Bu süreçte ben sadece doktorların dediğine inanırım, ağır şartlar altında gerek fiziksel gerek psikolojik olayın vahimliğini çeken onlar, başka kimse değil.

Yahu işi neden siyasi boyuta taşıyorsun? Ben siyasilerin söylediğine inanıyorum demedim. Sadece bir hastaneden günde 100 COVID sebebiyle ölü sayısının çıkmasının imkansız olduğunu söylüyorum. Yazdıklarımı anlamayacak ne var? Vaka sayısının da minimum 40.000 olduğunu yazdım. Hala bana doktor şovu yapıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vahşi yaşam ve insan etkileşiminin yoğun olduğu bölgelerde hayvanlardan insanlara geçen bulaşıcı hastalıkların ortaya çıkma ihtimali çok daha yüksek. Olayı sadece Çin´e bağlayıp Çin düşmanlığı yapmak cahillikten başka bir şey değil.

Kedi de sinirlendi.

Dosya Ekleri

• kedy.gif
    kedy.gif
    440,8 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı