Çin'deki HMPV salgını

• Konuyu başlatan Canxc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 588
@nasahtech o kadar ciddi olması için önlem alınmaması gerekiyor. Neyse ki ilk seferki gibi deneyimsiz değiliz ve hazırlıksız yakalanmayız. Ancak benzer seviyeye gelme durumu olabilir neyin olup bittiğini zaman gösterir.

Sokağa çıkma yasakları okula gitmeme evde durma hoşuma gidiyor o yüzden soruyorum.

Mesela 2020-2021 hayatımın en eğlenceli en güzel yılları idi o zamanlar iyi bir PC'ye sahip olmasam bile.

@nasahtech o kadar ciddi olması için önlem alınmaması gerekiyor. Neyse ki ilk seferki gibi deneyimsiz değiliz ve hazırlıksız yakalanmayız. Ancak benzer seviyeye gelme durumu olabilir neyin olup bittiğini zaman gösterir.

Ah be, yapacak bir şey yok o zaman. Tabii süreç gösterir ger şeyi.

Hocam Hayırlı Sosyaller Öncelikle Tarihteki Veya Yakın Dönemdeki Birkaç Salgın Hastalığı Devletler ve Kuruluşlar vb Yerlerde Genellikle İncelenirken Bir Biyolojik Soruna Dönebilir İyi Günler.

Hepinize iyi sosyeller dilerim, bugün Instagram Reels'ime çıkmıştı yalandır herhalde dedim ama gerçekmiş görüntüler aynı COVID 19'daki gibi ne düşünüyorsunuz?
Kahkaha atarak izliyorum. 2019 Kasım - 2020 Haziran arası servis edilen görüntüleri hatırlarsan, sokakta düşüp sessize alınmış telefonlar gibi titreşime alıp kendini yere atanlar mesela.... Neden hiç görülmedi diye düşünmemek NPC olmaktan farksızdır. İkiz kulelerden pasaport çıkartan ekip, Cybertruck'tan ehliyet tabiki çıkartır.

Teorik açıdan, günümüz politika ve savaş endüstrisini izlersek, lojistiğin sekteye uğraması ve para basılmasıyla şişen ekonomik bir durum yaratan bu tiyatro, 2025 yılında bölgesel değer ve durum açısından Güney Amerika kıtası sahnesinde ortaya çıkması daha uygun görünmekte. Neydi o... Zika denemesi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı