S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 21 Temmuz 2019 #1 Selamlar, bir yerde bir yazı okumuştum Aliexpress'de satılan klavyelerin keyloggerlı olduğundan bahsediyordu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Selamlar, bir yerde bir yazı okumuştum Aliexpress'de satılan klavyelerin keyloggerlı olduğundan bahsediyordu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 21 Temmuz 2019 #2 Silinen üye dedi: Selamlar, bir yerde bir yazı okumuştum Aliexpress'de satılan klavyelerin keyloggerlı olduğundan bahsediyordu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Buyur eğer aldığın klavyede keylogger olduğunu düşünüyor isen URL'de yazanları dene. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Selamlar, bir yerde bir yazı okumuştum Aliexpress'de satılan klavyelerin keyloggerlı olduğundan bahsediyordu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Buyur eğer aldığın klavyede keylogger olduğunu düşünüyor isen URL'de yazanları dene.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 21 Temmuz 2019 #3 Bilinmeyen bir marka/donanım olduğu zaman o tehlike daima olur. Artı 0 Eksi
KS KS S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 21 Temmuz 2019 #4 tacohub dedi: Buyur eğer aldığın klavyede keylogger olduğunu düşünüyor isen URL'de yazanları dene. Genişletmek için tıkla... Orada anlatılanları anlamadım doğrusu. Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Buyur eğer aldığın klavyede keylogger olduğunu düşünüyor isen URL'de yazanları dene. Genişletmek için tıkla... Orada anlatılanları anlamadım doğrusu.