AliExpress'teki 11.11 indirimlerinden iGame GTX 1050 Ti alma düşüncem var. 900 TL fiyata sahip. Yorumlarda Türk kullanıcıların incelemelerine baktığımda kartı öneriyorlar. Kart hakkında ne düşünüyorsunuz, alınmalı mı?
AliExpress'teki 11.11 indirimlerinden iGame GTX 1050 Ti alma düşüncem var. 900 TL fiyata sahip. Yorumlarda Türk kullanıcıların incelemelerine baktığımda kartı öneriyorlar ve satıcıya kutuya 30 dolardan ucuz yazmasını söylüyor. Kart hakkında ne düşünüyorsunuz, alınmalı mı?
Ben almanızı önermem, bir arıza durumunda başınız çok ağrır. Ayrıca o şekilde vergi kaçırmış oluyorsunuz yasal değil. 200 TL daha verin güvenilir bir ürün alın.
AliExpress'teki 11.11 indirimlerinden iGame GTX 1050 Ti alma düşüncem var. 900 TL fiyata sahip. Yorumlarda Türk kullanıcıların incelemelerine baktığımda kartı öneriyorlar. Kart hakkında ne düşünüyorsunuz, alınmalı mı?
Ben almanızı önermem, bir arıza durumunda başınız çok ağrır. Ayrıca o şekilde vergi kaçırmış oluyorsunuz yasal değil. 200 TL daha verin güvenilir bir ürün alın.
Sizin sisteminiz kadar iyi bir sistem almaya pek durumumuz el vermiyor. Nereden kâr edersek o kadar iyi bizim için. Ve Çin'den fazlasıyla bileşen almıştım sorunsuz kullanıyorum.