Çin'den Ekran Kartı Alınır mı?

Sizin sisteminiz kadar iyi bir sistem almaya pek durumumuz el vermiyor. Nereden kâr edersek o kadar iyi bizim için. Ve Çin'den fazlasıyla bileşen almıştım sorunsuz kullanıyorum.
Ben sizin iyiliğiniz için diyorum yoksa banane kim nereden almış. Garantisiz ürün alıyorsunuz, böyle alacağınıza 2.el alın daha iyi. Ayrıca sistemimle ne alakası var?

1100-1200 TL'ye Türkiye'de MSI GAMING/Asus Strix modeller bile bulunuyor. 200TL için bu kadar beklemeye değer mi bilmem.

Ben almanızı önermem, bir arıza durumunda başınız çok ağrır. Ayrıca o şekilde vergi kaçırmış oluyorsunuz yasal değil. 200 TL daha verin güvenilir bir ürün alın.
200TL daha verin demekle olmuyor bu işler. Kart zaten 900 TL. 4500 TL'ye 1080Ti alsa 200 TL daha ver denebilir. Tek sorun garanti meselesi ancak o da GearBest ile konuşup çözülüyor.

iGame 1050Ti alıp satmıştım. Diğer kartlardan fazlası var eksiği yok. Bence belirli markalardan alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…