Çin'den gelecek kargo için ne anlatılmak istenmiş?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Arkadaşlar çevirisi iyi olan birisi anlatabilir mi? Önce aradı Çince konuştuk sonra da İngilizce yazdı. Tam bilmediğim için anlamadım ne anlatıyor?

IMG_3283.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
"Merhaba Hasan,Türkiye'ye gönderilen mallar için, yerel gümrük düzenlemeleri nedeniyle, tüm ticari malların (ticaret işlemleri, müşterilerin çevrimiçi alışverişleri vb.) alıcının gümrük işlemlerini kendisinin yapması veya nitelikli bir gümrük acentesi bulması gerekmektedir. Gümrük işlemlerinin başarısız olması ve paketlerin geri dönmesini önlemek için, yerel bir gümrük acentesine gümrük işlemlerini yaptırıp yaptırmayacağınızı sormak istiyorum."

Kendini güvenceye almak istiyor adam bizim garip gümrükleme işlemlerimizden ötürü.

Aldığınız ürünün bedeli 30€'yu geçiyor ise iptal edin siparişinizi.

"Merhaba Hasan,Türkiye'ye gönderilen mallar için, yerel gümrük düzenlemeleri nedeniyle, tüm ticari malların (ticaret işlemleri, müşterilerin çevrimiçi alışverişleri vb.) alıcının gümrük işlemlerini kendisinin yapması veya nitelikli bir gümrük acentesi bulması gerekmektedir. Gümrük işlemlerinin başarısız olması ve paketlerin geri dönmesini önlemek için, yerel bir gümrük acentesine gümrük işlemlerini yaptırıp yaptırmayacağınızı sormak istiyorum."

Kendini güvenceye almak istiyor adam bizim garip gümrükleme işlemlerimizden ötürü.

Aldığınız ürünün bedeli 30€'yu geçiyor ise iptal edin siparişinizi.
30 Euro’yu geçerse neden iptal etmeliyim?

Çünkü ticariye denk gelecek limit 30€'ya düşüürüldü. 30€'dan fazlası ticari olarak değerlendiriliyor ve ekstra vergiler çıkıyor. KDV, ÖTV, Gümrük Vergisi, Damga Vergisi, EMY gibi.
Gizemli kutu içinde ne olduğunu bilmiyorum ki karar vereyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı