Çin'den GTX 1050 Ti 4G DDR5 alınır mı?

Hiç sağlam ayakkabı gibi durmuyor. Kendi düşüncem bu kartı almamanız yönünde olacak.

1050Ti diye satılan kartkar eski nesil Nvidia kartlarını BİOS' larını değiştirerek satıyorlar.
Herhangi bir 1050Ti' nin BİOS'u ile uyumlu bir kart bulunarak çok rahatlıkla yapılabilir. Bunu yapması gerçekten kolay.
Uyumlu ekran kartı yoksa BİOS yazarakta yapılabilir.
Alırsın orada 1050Ti yazar ama aslında GTS250 felandır.

O kadar ucuza 1050Ti imkansız. Büyük ihtimal 550Ti'ın veya başka bir eski kartın 1050Ti biosu atılmış versiyonudur.

Sahte GPU adı sanı belli olmayan berbat GPU'lar var içinde en iyi ihtimalle GTS 9500 gibi 15 20 yıllık ekran kartı göderirler.

Gerçek bir 1050Ti olduğuna inanıyor musunuz gerçekten?
bende pek inanmadım ama i7 8gb ram ile 60 fps pubg mobile pubg lite falan oynarmıyım diye düşünüyorum elimde olsa almam ztn babam sürpriz yapmak için almış sipariş geçmişinde gördüm

bende pek inanmadım ama i7 8gb ram ile 60 fps pubg mobile pubg lite falan oynarmıyım diye düşünüyorum elimde olsa almam ztn babam sürpriz yapmak için almış sipariş geçmişinde gördüm
Soğuk suyu hazırlayın. Üzgünüm. O paraya o cihaz imkansız. Wish gibi siteler ve düşük puanlı Aliexpress satıcıları maalesef insanları kandırıyorlar.

2.nesil

Bu ekran kartının da alınabileceğini zannetmiyorum. Sahte GPU olma ihtimali bile var. Markası bile yok, fanların üstünde "ZAbaZuBa" bile yazmıyor, 4300 TL'den indirimle düşmesi de ilginç.
O kadar kişi yazdı "Alınmaz" diye, hala işlemci nesliniz için cevap yazdığınıza göre ikna olmadınız sanırım.

Soğuk suyu hazırlayın. Üzgünüm. O paraya o cihaz imkansız. Wish gibi siteler ve düşük puanlı Aliexpress satıcıları maalesef insanları kandırıyorlar.

O değil de yine PNP olmayan kötü ekran kartına kaldım ya ona üzülüyorum. Yanlışıkla bal gibi ekran kartımı yaktım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…