Çin'den GTX 1050 Ti 4G DDR5 alınır mı?

1050Ti diye satılan kartkar eski nesil Nvidia kartlarını BİOS' larını değiştirerek satıyorlar.
Herhangi bir 1050Ti' nin BİOS'u ile uyumlu bir kart bulunarak çok rahatlıkla yapılabilir. Bunu yapması gerçekten kolay.
Uyumlu ekran kartı yoksa BİOS yazarakta yapılabilir.
Alırsın orada 1050Ti yazar ama aslında GTS250 felandır.

bende pek inanmadım ama i7 8gb ram ile 60 fps pubg mobile pubg lite falan oynarmıyım diye düşünüyorum elimde olsa almam ztn babam sürpriz yapmak için almış sipariş geçmişinde gördüm :D
Soğuk suyu hazırlayın. Üzgünüm. O paraya o cihaz imkansız. Wish gibi siteler ve düşük puanlı Aliexpress satıcıları maalesef insanları kandırıyorlar.

Bu ekran kartının da alınabileceğini zannetmiyorum. Sahte GPU olma ihtimali bile var. Markası bile yok, fanların üstünde "ZAbaZuBa" bile yazmıyor, 4300 TL'den indirimle düşmesi de ilginç.
O kadar kişi yazdı "Alınmaz" diye, hala işlemci nesliniz için cevap yazdığınıza göre ikna olmadınız sanırım.

Soğuk suyu hazırlayın. Üzgünüm. O paraya o cihaz imkansız. Wish gibi siteler ve düşük puanlı Aliexpress satıcıları maalesef insanları kandırıyorlar.

O değil de yine PNP olmayan kötü ekran kartına kaldım ya ona üzülüyorum. Yanlışıkla bal gibi ekran kartımı yaktım :/

guuu-1.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı