Çin'den joystick alınır mı?

Aliexpress'ten bir maske aldim. Ve baya baya kargocu gelmis apartmanin giris kapisinin demirlerine sikistirmis. Birakmis. Gelen calsa ben mal gibi bekleyecegim. Takip kodu vs yoktu.

Bu hatayi AliExpress'e atmak dogru degil, saticinin hatasi. Alacaginizin urunun yorumlarini okuyun, puanina bakin.

77 TL cihaz, 7 TL takipli kargo, 8 TL İnnial komisyonu ile toplam 92 TL. Peki ben karta tam 85 yükleseydim komisyon alabilcekmiydi. Yoksa yeterli para yok diye geçersiz mi kılcaktı siparişi.

MI 5s cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

İninal hiç kullanmadım onun hakkında bilgim yok fakat gamepad tkaipli kargosu ücretsizdi hatta bugün baktım şimdi tekrar bakacağım.

Düzenleme: Kardeşim şimdi baktım sen takipli yazana tıklamışsın. Öncelikli yazana tıklayarak alacaktın hem kargon 10 günden kısa sürede gelecekti hemde ücretsiz kargo olacaktı. Şimdi 20 günde falan gelir. Sana tavsiyem iptal et siparişi sonra tekrar sipariş geç.
İnnial komisyonunu geri alabilir miyim?

MI 5s cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Dediğim gibi ininal konusunda hiç bilgim yok müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin. İstersen bırak bu seferlik böyle olsun daha sonraki GB alışverişlerini öncelikli kargo ile yaparsın.

Ben aldım kırmızı siyahli olan bende mevcut bluetooth ile kullanılıyor bluetooth aygıtı da almanız gerekli kablo ile bilgisayar görmüyor bilginiz olsun.

Aliexpress'e bulaşma kardeşim. Ürün bozulunca elinde kalıyor. Aşağıdaki ürünü al şuan fiyatı çok iyi. Ayrıca linkte attığın ürün parmaklarını felç eder. Aşağıdaki ürün logitech kalitesinde kablosuz hem pc hem android ios hemde ps3'e uyumludur. Gearbest ise Çin siteleri arasından en iyi desteği veren firmadır. Ürüne bir yıl garanti verirler eğer bozulursa ticket açıp paranı iade alırsın.
Gamesir G3S
Peki ben G3s e 92 TL verdim. İade etmelimiyim. Yani 92 TL yi haketmiyor mu? Ben indirimden fazla ödedimde. Yoksa iade edip başka bir ürünmü almalıyım?

Peki ben G3s e 92 TL verdim. İade etmelimiyim. Yani 92 TL yi haketmiyor mu? Ben indirimden fazla ödedimde. Yoksa iade edip başka bir ürünmü almalıyım?

Aslında ürün 77 tl'ydi kargoyu farklı seçtiğiniz için, birde ininal komisyonundan dolayı 92 tl'ye aldınız. Fakat bu fiyat bile çok iyi bence. Çünkü Logitech F710 kalitesinde fakat daha ergonomik bir ürün bu. Ayrıca GearBest 1 yıl para iadesi ve ücretsiz tamir garantisi veriyor. Ürününüz bozulursa ticket atıyorsunuz paranızı iade ediyorlar ya da yenisini yolluyorlar. Ben bu ürünü 110 tlye aldığımı düşünürsek ve şuan dolar fiyatına bakarsak çok iyi fiyata aldınız. Boşuna iptal etmeyin fakat bundan sonraki gearbest alışverişlerinizde öncelikli kargo'yu seçin.

Aslında ürün 77 tl'ydi kargoyu farklı seçtiğiniz için, birde ininal komisyonundan dolayı 92 tl'ye aldınız. Fakat bu fiyat bile çok iyi bence. Çünkü Logitech F710 kalitesinde fakat daha ergonomik bir ürün bu. Ayrıca GearBest 1 yıl para iadesi ve ücretsiz tamir garantisi veriyor. Ürününüz bozulursa ticket atıyorsunuz paranızı iade ediyorlar ya da yenisini yolluyorlar. Ben bu ürünü 110 tlye aldığımı düşünürsek ve şuan dolar fiyatına bakarsak çok iyi fiyata aldınız. Boşuna iptal etmeyin fakat bundan sonraki gearbest alışverişlerinizde öncelikli kargo'yu seçin.
Ben kargoyu tam eve istemediğim için kargo takibi önemliydi. Bidaha kredi kartıyla yapacağım, ilk deneyimimdi. İlgin için teşekkürker.[emoji4]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı