Çin'den SSD alınır mı?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Evet, fiyatları uygun olduğu için merak ettim. Kingspec olanını bir arkadaşım kullanıyor, sağlığı hala ilk günkü gibi ve okuma hızları gayet iyi. Aranızda başka kullanan var mı? Sizce bunlardan alınabilir olan var mı?

Güvenilir ve bilindik markalar alınabilir.
Sonra böyle olmasın da 🤣.
D1FD3036-506A-4614-9535-CA8F314BC270.jpeg

Evet, fiyatları uygun olduğu için merak ettim. Kingspec olanını bir arkadaşım kullanıyor, sağlığı hala ilk günkü gibi ve okuma hızları gayet iyi. Aranızda başka kullanan var mı? Sizce bunlardan alınabilir olan var mı?

Pahalı açıkçası, ben 2. Elden 175 TL'ye 2 tane 240 GB BX500 aldım ve ikisi de gayet iyi. Bu tür markalar 1 GB sorunu çıkabiliyor.

Bu ürünü kullanıyorum sağlık durumu yazma durumu iyi şuana kadar kitlenme durumu yaşamadım sadece After Effects kurulumunda ufak bir takılma durumu oluştu sonrasında sorun yaşatmadı. Sadece CS:GO kurdum bu SSD'ye ve gayet memnunum fiyatına göre iyi.
Satıcı güvenilirse alınır elbet fakat önermiyorum gümrükte vergi biniyor ve Türkiyedekiyle aynı fiyata geliyor
Dostum 20 TL vergi ödedim ama sen bilirsin.

Bu ürünü kullanıyorum sağlık durumu yazma durumu iyi şuana kadar kitlenme durumu yaşamadım sadece After Effects kurulumunda ufak bir takılma durumu oluştu sonrasında sorun yaşatmadı. Sadece CS:GO kurdum bu SSD'ye ve gayet memnunum fiyatına göre iyi.
Hangisini? CrystalDiskMark üzerinden hızı kaç çıkıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı