PS5 için Çin'den SSD alınır mı?

Dostum gece gece polemiğe girmeyelim ben sadece zamanında ben de alacağım dedim ama birsi makineyi bozabileceği iddiasini ortaya atinca vazgectim.iddia iddiadır ben oraya parami baglamisim riske atmakta istemedim.Ama o mesajı bulacağım.
Ben polemiğe girmiyorum, yanlış yönlendirmeyi düzeltiyorum hepsi bu.

Dostum gece gece polemiğe girmeyelim ben sadece zamanında ben de alacağım dedim ama birsi makineyi bozabileceği iddiasini ortaya atinca vazgectim. İddia iddiadır ben oraya parami baglamisim riske atmakta istemedim. Ama o mesajı bulacağım.

Hayir SSD'den hiçbir şey olmaz PS5 ekstra güvenlikli daha kırılamadı bile içinde virüsle gelse bile bir şey yapamaz

neyse hocam.cinden alirsiniz ama oyunları sil yükle yaparsanız cok cabuk ömrü dolar,eger alacaksanız yorumlara millet hiz testinin resmini yüklüyor.Yuksek olanı secin.ve uzerine soğutucu blok almanız gerekiyor.kaliteli olmadıgı icin fazla isinacaktir.

Neyse hocam. Cinden alirsiniz ama oyunları sil yükle yaparsanız cok cabuk ömrü dolar, eger alacaksanız yorumlara millet hiz testinin resmini yüklüyor. Yuksek olanı secin. Ve uzerine soğutucu blok almanız gerekiyor. Kaliteli olmadıgı icin fazla isinacaktir.

Samsung almak en iyisi ucuz olduğu için bir düşündüm ama yazılanlarda sonra vazgeçtim. Teşekkürler herkese.

Satıcı yönlendirmesi var. İki yerde 6.5k civarına satılıyor. 990 pro yerine tercih edilebilir bir ürün.

Satıcı yönlendirmesi var. İki yerde 6.5k civarına satılıyor. 990 Pro yerine tercih edilebilir bir ürün.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı