Çin'den SSD alınır mı?

Ucuz diye buradan aldığım 3 üründen biri ;
"Arkade Stik" olan düzgün çalıştı.
Normal ürünlerin performansını beklemeyin, ilk zamanlar doğru düzgün çalışır zaman geçtikçe (uzun olmayan zamanlar) pişmanlık baş gösterir.

Bunlara bak.

Hiç uğraşma fiyat ve maliyet açısından kayda değer bir fark oluşacağını sanmıyorum. Verdiğin linkten 240GB SSD baktım TL fiyat 190 TL, kargo bekleme + gümrük terken fiyat artar. Türkiye'de aynı ürün 239 TL, uğraşmaya değmez. Yurt dışından ancak tatildeyken bir şey alınır ya da iç piyasada bulamazsan ancak alışveriş yapılır bu kur ve uygulamalarla.

@Jotariel içini merak ettiğim için almayı düşünüyorum. Hız testi yapar mısın? :D
Ekran görüntüsü 2021-02-08 090826.jpg

1612764673833.png

Buyurun hocam anlık.

Adata SU650 SSD'im kronik arızalı olduğu için Windows sürekli donmalar yaşadığı için yeni SSD arıyorum, xraydisk veya goldenfir alacağım, siz hâlâ memnun musunuz?
Goldenfir'den şu ana kadar bir sorun yaşamadım memnunum. Ancak şu anda kargo parası gerçekten tuzlu ben aldığım zaman bu kadar değildi kuponunuz yoksa tavsiye etmem Patriot Burst'e yönelmenizi tavsiye ederim eğer 240 GB alacaksanız. Ancak ürünün kendisinde herhangi bir fazla ısınma, kilitlenme, düşük okuma/yazma, sağlık sorunu vb sorun yaşamadığımı belirteyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı