Çin'den ürün almak

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress gibi sitelerden bilgisayar bileşeni sipariş eden var mı? Basit değil, anakart, RAM sıvı soğutucu gibi parçalar. Yakında almış olup tecrübelerini aktaran olursa sevinirim. Sıvı işlemci soğutucu fiyatlarını görünce aklıma takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AliExpress'teki sıvı soğutucuların performansı düşük. 240mm olanın fiyatı 300 TL civarına gelmediği sürece almayın.

RAM soğutucu ve kulaklık aldım. @Jotariel de RAM ve ekran kartı aldı diye hatırlıyorum.

AliExpress'teki sıvı soğutucuların performansı düşük. 240mm olanın fiyatı 300 TL civarına gelmediği sürece almayın.

RAM soğutucu ve kulaklık aldım. @Jotariel de RAM ve ekran kartı aldı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim. Önerebileceğiniz sıvı soğutma, klavye-mouse, kulaklık var mı Aliexpress üzerinden? @Jotariel 'den konuya cevap yazmasını bekliyorum.

Kulaklık: Mpow Air SE veya E900 Pro
Fare: Razer Viper Mini ve Logitech G304
Klavyeyi Bangood'dan almanı tavsiye ederim.

Soğutma olarak da bence Türkiye'den SE-234 alın.

Kulaklık: Mpow Air SE veya E900 Pro
Fare: Razer Viper Mini ve Logitech G304
Klavyeyi Bangood'dan almanı tavsiye ederim.

Soğutma olarak da bence Türkiye'den SE-234 alın.
Teşekkür ederim. Ben hava soğutma sevmiyorum boyutundan dolayı. Elimdeki stok AMD soğutucusu bana yetiyor ama ilerde sıvı soğutucu olarak ne alabilirim diye düşünüyorum.

Hocam ben fazlasıyla Aliexpress'ten ürün satın aldım. Birkaç farklı ekran kartı, RAM, SSD, BT kulakıklıklar ve daha farklı ürünler. Önerilerime gelirsek @246941 hocama katılıyorum klavyeler banggood üzerinde daha kaliteli ve güzel ürünler var. Kulaklık bilgim yok kusura bakmayın.
Fare;
Yarı fiyatına Rival 106
Bu iki fare yeterli sayıda sipariş ve olumlu yorum almış ve gerçekten fiyatları cezbediyor.
Sıvı soğutma;
Soğutmalar konusunda sıvı versiyonlar ülkemizde daha ucuz bulunmakta ben yine de linkini bırakıyorum.
Hava soğutma;
Bu ürün ülkemize getirilip marka basıp fiyat farkı koyulan model.
Alternatif;
Fiyatı gerçekten güzel bir rakam görüntüsüde bu fiyata güzel gözüküyor.

Son düzenleme:
Hocam ben fazlasıyla Aliexpress'ten ürün satın aldım. Birkaç farklı ekran kartı, RAM, SSD, BT kulakıklıklar ve daha farklı ürünler. Önerilerime gelirsek @246941 hocama katılıyorum klavyeler banggood üzerinde daha kaliteli ve güzel ürünler var. Kulaklık bilgim yok kusura bakmayın.
Fare;
Yarı fiyatına Rival 106
Bu iki fare yeterli sayıda sipariş ve olumlu yorum almış ve gerçekten fiyatları cezbediyor.
Sıvı soğutma;
Soğutmalar konusunda sıvı versiyonlar ülkemizde daha ucuz bulunmakta ben yine de linkini bırakıyorum.
Hava soğutma;
Bu ürün ülkemize getirilip marka basıp fiyat farkı koyulan model.
Alternatif;
Fiyatı gerçekten güzel bir rakam görüntüsüde bu fiyata güzel gözüküyor.
Çok teşekkür ederim. Dün ekran kartlarına bakarken XFX RX 580 4 GB modelini gördüm. Fiyatı çok güzeldi. Sizce alınır mı?

Çok teşekkür ederim. Dün ekran kartlarına bakarken XFX RX 580 4 GB modelini gördüm. Fiyatı çok güzeldi. Sizce alınır mı?
Satıcı önemli bir faktör, alınabilir.
Bu konuda alan arkadaşlar mevcut yakında ellerine ulaşırsa bizimle paylaşırlar.

Bence bunlardan GT 210 falan çıkar. Ekran kartı biraz riskli gibi.
Haklısınız hocam bu XFX markasını satan birçok satıcıda ayrı bir ucuzluk oluyor bende pek güvenemedim açıkçası.
Bu satıcıdan alan arkadaşlar bir umut bağladı ancak bana hiç mantıklı gelmedi.
Ben 2. linkteki satıcıdan 3 farklı GPU aldım fiyatlarında abartı bir ucuzluk bulunmamakta iki satıcıyı karşılaştırırsak arada bir kopukluk olduğu ortada. @246941 keşke bu konuda arkadaşlar hemen
ucuz diye satın almasalardı. 😥

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı