Çin'den Xbox Series S alınırsa sorun yaşanır mı?

Orjinal olduğundan emin ise alabilir. sadece garantisi olmaz. yani bozulursa çine götürmen gerekir garanti işlemini başlatmak için.

Orijinal olduğundan emin ise alabilir. Sadece garantisi olmaz. Yani bozulursa Çin'e götürmen gerekir garanti işlemini başlatmak için.

Taobao sitesinden alacak orijinaldir herhalde.

Muhtemelen garantisi olmaz sadece. Bence Çin'den alacağınıza 1-2K yükseğine 2.el alın.

Maalesef çok param yok o kadar veremem.

Kolay kolay bozulup garantiye giden bir ürün değil. Orijinal ise alınır. Bir sorun olursa da buradaki firmalardan destek alabilirsin.

Teşekkürler.

Xbox cok saglam neredeyse hiç bozulmuyor.

Emin misiniz hocam ilk kez bir konsol alacağım hiç bilmiyorum bu işleri kaç yıl götürür tahmini yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Emin misiniz hocam ilk kez bir konsol alacağım hiç bilmiyorum bu işleri kaç yıl götürür tahmini yazarsanız çok sevinirim.
Eminim ,cok saglam konsol xbox ,kolay kolay bozulmaz ama PlayStation,den korkabilirsin.

Teşekkürler.

Hocam belirtmek isterim taobao bizim Trendyol'umuz gibi. Çakma ürün gönderme ihtimalleri hala var. Satıcı değil aracı bir firmadır bu. Satın aldığı kişiye dikkat etsin. Yorumlarına baksın güvenilirliğini araştırsın ondan sonra alsın.

Teşekkürler.

Xbox sizi çok rahat 4-5 yıl götürür 3 yıldır Series S kullanıyorum.

Hocam belirtmek isterim taobao bizim Trendyol'umuz gibi. Çakma ürün gönderme ihtimalleri hala var. Satıcı değil aracı bir firmadır bu. Satın aldığı kişiye dikkat etsin. Yorumlarına baksın güvenilirliğini araştırsın ondan sonra alsın.

Xbox sizi çok rahat 4-5 yıl götürür 3 yıldır Series S kullanıyorum.

Tamamdir hocam uyarıyorum arkadaşı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı