Çin'den Yeston marka GT 1030 almak

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ekran kartı alacağım, bütceyi artır şunu al, 50 daha koy bunu al, gibi şeyler yazmayın. A8 7600 işlemcime GT 1030 ekran kartı takmaya karar verdim en ucuz GDDR5 GT 1030 550 TL o nedenle, Çin'den almaya karar verdim. Sizce almalı mıyım? Fiyatı Türkiyeye göre 100 TL daha ucuz ( Tanesi 20TL'den 5 Fan eder.) Öyle ağır oyunlar falanda oynadığım yok gündelik işler bazende Tf2 CS:GO Fortnite falan oynuyorum.;

İstediğim GT 1030 : MSI NVIDIA GeForce GT 1030 AERO ITX 2GB GDDR5 Ekran Kartı GT Fiyatı

Çin'deki GT 1030 : US $80.1 10% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Not : Başka sitelerden (İnce Hesap - N11 - Teknobiyotik - İtopya gibi ) hem anlamıyor hem güvenmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 bu fiyatlardan alınacak bir kart değil. Oyun olarak da çok üzer. Bu kartı, CS, LOL gibi oyun oynayanlar, dizi - film, surf amaçlı kullanacaklar tercih edebilir. O da 2. elle uğraşmak istemeyen kişiler için geçerli.

Temiz 750 Ti rahat bulursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı