Copilot’ta klavye barı görünmüyor

İşletim sistemi
Android

Yiğit_bon

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: 600W GameForce 80+ Bronze PSU
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB Tek Kanal G.Skill RipJaws 3200 MHz CL16
Depolama: KIOXIA 500 GB EXCERIA G2
Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Rev 1.1
Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 470 4 GB
Kasa: GameForce Rainy Beyaz, 4×120 mm Rainbow Fan, E-ATX
Klavye: Redragon K630W (beyaz, %60 form faktörü)
Mouse: Claws Crossfire V1, 12.800 DPI RGB
Gemini, DeepSeek, ChatGPT gibi uygulamalarda hiçbir sorun yaşamadım; ancak Copilot’ta klavye açıldığında bar altta kalıyor. Ne yazdığımı göremiyorum ve düzenlemek istesem imleci geri kaydıramıyorum. Umarım bir çözümü vardır. Bu sorunu başka hiçbir uygulamada, hiçbir şekilde yaşamadım. Copilot gerçekten başarılı bir yapay zeka; bu yüzden bırakmak istemiyorum. Gboard dışında farklı klavyeleri denedim, ROM’un kendi klavyesini de kullandım ama sonuç değişmedi.

Cihaz: Mi 9T Pro
ROM: crDroid A13
Root: Yok
TWRP: Var

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251022-113956_Copilot.png
    Screenshot_20251022-113956_Copilot.png
    183,9 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20251022-113959_Copilot.png
    Screenshot_20251022-113959_Copilot.png
    192,9 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini, DeepSeek, ChatGPT gibi uygulamalarda hiçbir sorun yaşamadım; ancak Copilot'ta klavye açıldığında bar altta kalıyor. Ne yazdığımı göremiyorum ve düzenlemek istesem imleci geri kaydıramıyorum. Umarım bir çözümü vardır. Bu sorunu başka hiçbir uygulamada, hiçbir şekilde yaşamadım. Copilot gerçekten başarılı bir yapay zeka; bu yüzden bırakmak istemiyorum. Gboard dışında farklı klavyeleri denedim, ROM'un kendi klavyesini de kullandım ama sonuç değişmedi.

Cihaz: Mi 9T Pro
ROM: crDroid A13
Root: Yok
TWRP: Var

Web sürümünü kullanmayı deneyebilirsin.

Web sürümünü kullanmayı deneyebilirsin.
Uygulama her zaman daha stabil. Tarayıcıyı aç onu bekle sonra siteyi aç onu bekle bide site arayüzü uygulama kadar stabil olmuyor.

Uygulama her zaman daha stabil. Tarayıcıyı aç onu bekle sonra siteyi aç onu bekle bir de site arayüzü uygulama kadar stabil olmuyor.

Webapp olarak eklerseniz stabilite hariç tüm sorunları çözüyorsunuz. Şu an kendi telefonumda ChatGPT'yi öyle kullanıyorum.

Webapp olarak eklerseniz stabilite hariç tüm sorunları çözüyorsunuz. Şu an kendi telefonumda ChatGPT'yi öyle kullanıyorum.

Bu arada hiç deneme boşuna az önce denedim sitesinde de dediğin sorun var :D.

Bu arada hiç deneme boşuna az önce denedim sitesinde de dediğin sorun var :D.
Sanırım ya güncelleme beklicez yada daha önce yaşamış ve çözmüş birini.

Bende öyle bir sorun yok. Kullandığınız rom yüzünden olabilir. (Klavye: Gboard, Rom: MIUI 14)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-22-12-30-09-311_com.microsoft.copilot.jpg
    Screenshot_2025-10-22-12-30-09-311_com.microsoft.copilot.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 3
Bende öyle bir sorun yok. Kullandığınız rom yüzünden olabilir. (Klavye: Gboard, Rom: MIUI 14)
Miui'da hiç denemedim copilot. Ama bu tarz bir sorunu daha önce hiçbir yerde yaşamadım bu custom romda. Yani uygulamada olma ihtimali daha yüksek.

Ayrıca ilk açılışta sorunsuz bendede 2. Veya 3. Açılıştan sonra bozuluyor. (Yeni görünüm diyor bildirimde ilk açışınız galiba)

Birkaç soru sordum ve uygulamayı birkaç kez kapatıp açtım. Değişen bir şey yok. Hâlâ sorunsuz.
Miui'da hiç denemedim copilot. Ama bu tarz bir sorunu daha önce hiçbir yerde yaşamadım bu custom romda. Yani uygulamada olma ihtimali daha yüksek.

Ayrıca ilk açılışta sorunsuz bendede 2. Veya 3. Açılıştan sonra bozuluyor. (Yeni görünüm diyor bildirimde ilk açışınız galiba)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı