Çin'in roketi kontrolden çıktı! Türkiye'ye parçaları düşebilir

Hocam olmuyor ama böyle. Kötü düşünmeyin. Benim üstüme düşecekti çünkü.
Yok vallahi olur ya. Elimde değil ki. Biliyorsunuz hayat dolu biriydim. Geldiğim hale bakın.

Sizin üstünüze düşmesin. Neşe saçıyorsunuz. Bana daha layık. Pozitiflikler saçıyorsunuz etrafınıza. Benim için daha uygun bu zamanda düşmesi üstüme.

Hocam ne yalan söyleyeyim bu ara durumlar bende çok kötü. Neşe saçıyorsunuz etrafa. Asla kötü düşünmeyin, öyle düşündükçe insan kendinden bıkıyor artık. Birde artık kaçıyorum, önemli işlerim olduğu için birkaç saat uyumam lazım. Görüşürüz.

Görüşürüz iyi geceleriniz olsun. Benimde 9 buçukta uyanmam lazım. Bakın forumda uykumu harcıyorum. Ama gereksinim duyuyorum işte. Olsun keyfinize bakın hocam.

Osursalar sonu Türkiye'ye çıkıyor. Ne çilemiz varmış m**.

Başka bir konuda şunları yazmıştım:

Ülkelerin hava savunma sistemleri var, havada patlatılır diye düşünüyorum hava sahasına girdiğinde. Yanlış mıyım? @Birisi42

Re-entry yapacak parçaların tahmini hızı, balistik bir füzenin başlığının hızı ile aynı ya da daha faza olacaktır. Böyle bir durumda vurmak imkansız. Artık kimin başına düşerse...

O zamanlar Çin'in uzaya merakı da, yatırımı da yoktu. Bir yararının olmayacaklarını düşündükleri için almadılar, kusurları var diye değil.

Hayır, siyasi çıkarlar nedeniyle almadılar. Ne Japonya, ne Almanya ya da ne İsrail, Uzay konusundan Çin'den gelişmiş durumda. Ancak hepsinin Astronot'u İSS'ye gidiyor, gidebiliyor.

Çin'in Uzay merakı da en az Sovyetler ve ABD gibi eskidir bu arada. Çin de aynı iki dev gibi, Uzay yarışına balistik füzelerden devşirdiği roketlerle başlamıştır. Long March roket serisi böyle doğmuştur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…