Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine değil ama Müslüman olan varsa zaten cinlerin varlığı ile ilgili ayet var.

Cinleri de (insanı yaratmadan) önce, (içlere nüfuz eden) zehirli bir ateşten yarattık. (15/Hicr 27)

Tabii kide cinler var. İslam'dan başka bütün dinler batıldır! Tek hak Din İslâm'dır.

Altta yanıtladığım arkadaşın dediği gibi olduğu için durum. İnansanız da inanmasanız da gerçek olan İslam. Sizi zorlayamayacağım için inanın demiyorum ama, doğru olan Allah'tır.
Ve bunun sözleri benim için yeterli bir kanıt, sizin için olmayabilir. İşte bunu anlamıyorsunuz.
Çelişki falan yok! Daha fazla anlatmayıp, görmezden geleceğim.
Tabii kide cinler var. İslam'dan başka bütün dinler batıldır! Tek hak Din İslâm'dır.
Katılıyorum.

Sizin inancınıza göre kanıtlanmış ama önceki mesajınızda “evet cinler kanıtlanmadı” diyorsunuz.

Konu sahibine değil ama Müslüman olan varsa zaten cinlerin varlığı ile ilgili ayet var.

Cinleri de (insanı yaratmadan) önce, (içlere nüfuz eden) zehirli bir ateşten yarattık. (15/Hicr 27)
Dünya halkı aslında Cinlerdir. İnsanlar sonradan gönderilmiştir. Cinlerin insanlara karşı olan düşmanlığında bunun da payı var. Düşünsenize uzaydan bir canlı türü gelip Dünya'yı istediği gibi şekillendirmeye başlıyor, bizi hiçe sayıyor. Doğal olarak onları düşman olarak görürüz. Cinlerde de bu durum söz konusu.

İnanan için doğru inanmayan için yanlış oluyor. Sana göre onlar, onlara göre de sen yanlış düşünüyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…