Ben artık İslam'a inanmıyorum. Ama cinlerin varlığı konusunda hala şüphelerim var. Bazı olaylar yaşayan insanlar var. Ve çok inandırıcı geliyor bana. Ayrıca büyünün de gerçek olduğunu düşünüyorum. Sizce gerçek mi gerçekse neden? Değilse neden?
Çünkü benim inancıma göre kanıtlanmış ve gerçek. Ayrıca kanıtlanamayacak derken neden kanıtlanamayacağını da söyledim. Kanıtlanacak ama kendi sınırlarını aşmak istemeyen insanlar için kanıtlanmamış birer masal olarak kalacak.
Ama yorumun çelişkili. Allah'a inanmak zorunda değilsiniz ama Allah'ın sözlerine inanın gibi anlaşılıyor. Sen kendi inancının doğru olduğunu söylüyorsun karşındaki de kendi inancının doğru olduğunu söylüyor.
Altta yanıtladığım arkadaşın dediği gibi olduğu için durum. İnansanız da inanmasanız da gerçek olan İslam. Sizi zorlayamayacağım için inanın demiyorum ama, doğru olan Allah'tır.
Ve bunun sözleri benim için yeterli bir kanıt, sizin için olmayabilir. İşte bunu anlamıyorsunuz.
Çelişki falan yok! Daha fazla anlatmayıp, görmezden geleceğim.
Çünkü benim inancıma göre kanıtlanmış ve gerçek. Ayrıca kanıtlanamayacak derken neden kanıtlanamayacağını da söyledim. Kanıtlanacak ama kendi sınırlarını aşmak istemeyen insanlar için kanıtlanmamış birer masal olarak kalacak.
Dünya halkı aslında Cinlerdir. İnsanlar sonradan gönderilmiştir. Cinlerin insanlara karşı olan düşmanlığında bunun da payı var. Düşünsenize uzaydan bir canlı türü gelip Dünya'yı istediği gibi şekillendirmeye başlıyor, bizi hiçe sayıyor. Doğal olarak onları düşman olarak görürüz. Cinlerde de bu durum söz konusu.
Altta yanıtladığım arkadaşın dediği gibi olduğu için durum. İnansanız da inanmasanız da gerçek olan islam. sizi zorlayamayacağım için inanın demiyorum ama, doğru olan Allah'tır.
Ve bunun sözleri benim için yeterli bir kanıt, sizin için olmayabilir.